Czy to aby na pewno lekarz? (1) Korzystając z nocnej pomocy u osoby moniki marzec można się tylko jeszcze... Pacjent pomoc świąteczna (1) Korzystałam parę razy z tej przychodni i nie mam żadnych zastrzeżeń. Bardzo... Daria TRAGEDIA!!!!NIE POLECAM PANI MONIKI MARZEC!! (1) DROGA PANI M. Nikt Pani nie kazał brać dyżurów na NOCH. Jeżeli szuka Pani... pacjętka
PORAŻKA (4) Trafiłam z bólem gardła do pani doktor Moniki Marzec - serdecznie nie... A. Wizyta u lekarza w Przychodni Aksamitnej- M. Marzec (1) Przyjęła mnie Pani M. Marzec, bardzo niemiła kobieta, nie wysłuchała mnie,... Kobieta 25-30 lat Bartosz - opinia (1) Zamiast "dzień dobry, w czym mogę pomóc" na powitanie usłyszałem "po co Pan... Bartosz żałosna pani (1) Trafiłam do M. Marzec z bardzo wysoką temperaturą, powiększonymi węzłami i... kobieta Nie polecam (3) Bylam dziś na pogotowiu i wyszłam z płaczem,gdyż Pani Monika M. Potraktowała... Aga Gorzej być nie może... (4) Miałam nieprzyjemność trafić do tej przychodni i nigdy więcej tam nie... ja beznadzieja (1) Moja córka w piątek wymiotowała, miała bóle brzuszka i wysoką temperaturę.... Renata Polecam (1) Bardzo polecam obsluge nocna, i swiateczna.Ja z dziecmi chodze juz od dawna i... Joanna Teresa Trzebiatowska - opinia (1) Byłam zmuszona nagłą niedyspozycją do szukania pomocy w sobotę rano(18.04)... Teresa Trzebiatowska NIE POLECAM!!!!BEZNADZIEJA (3) Masakra,nie zostałam przyjęta bo zapomniałam peselu dziecka.Dziecko miało... DORCIA Załamana jestem (1) na lekarza czekaliśmy ponad godzinę, rano był, a wieczorem mama zmarła. Nie... Załamana NIE POLECAM (1) Byłam wczoraj dr M. Marzec. Przyszłam z mocnym bólem gardła, katarem, mocnym... gość Nie polecam młoda pani dr.na dyżurze to nieporozumieni (1) Na początku pani w rejestracji ma anemiczne ruchy. Byłem z synem,miał... pacjent Wizyta świąteczna (1) Wyjątkowo sprawna i profesjonalna obsługa . Przemiła pani dr oraz panie... Janina Kotowoda Gorzej niż źle... (1) Od 3 dni bolało mnie gardło, dziś rano obudziłam się z dość wysoką... M.R DRAMAT - NIE POLECAM (1) W SOBOTĘ BYŁAM NA POGOTOWIU Z SILNYM BÓLEM GARDŁA, WYSOKĄ TEMPERATURĄ I... pacjentka REWELACJA :))) POLECAM :_ )))) (3) Droga Justyno .. jezlei Twoj dzieciak mial 40 stopni goraczki to mieli racje... dyziak