~Iwona - opinia (1) Przemiła Pani doktor, mój synek wogóle się nie bał badania. Ma podejście do... ~Iwona Dr. Agnieszka Gromadzka - pediatra (3) POLECAM miło sympatycznie, pomimo bardzo wczesnego poranka . Spokojna... Wiola Godziny przyjmowania lekarzy to bzdura!!! (1) Niestety przychodnia jest otwarta dla emerytów, rencistów, bezrobotnych... ms
Polecam (1) Polecam polecam polecam polecam polecam Michał Elżbieta Tkaczyk (1) Przyszłam na umówioną, płatną wizytę i kiedy w końcu weszłam do gabinetu po... Niezadowolona mama Coś nie zadziałało (1) Wiem że od 1.10.2017 opieka tylko prywatna, no i wybrałam się tam dzisiaj o... Monia dr Monika Marzec zero zrozumienia dla pacjentów (1) Od wielu lat korzystam z dyżurów przychodni (w sytuacji gdy nie udało mi się... henry Odmowa udzielenia pomocy medycznej poparzonemu (lekko) (1) chodziło o fachowe opatrzenie oparzenia, sprawdzenie objawów zewnętrznych czy... Dariusz Pielęgniarka na dziele dziecięcym (2) Niech ta pielęgniara Jadzia w końcu pójdzie na emeryture. Babsko takie nie... BYLY KLIENT Rejestracja MASAKRA (1) Nie polecam! Kobieta z rejestracji siedzi tam za karę. Rozmowa przez okienko... Mama Była pacjentka (1) Zastanawia mnie kto może przyjść na wizytę do p. dr Marzec... Podobnie jak... była pacjentka Nocny dyżur i zapalenie ucha - dr Marzec (1) W ubiegłym tygodniu trafiłam na dyzur z masakrycznie bolącym juz od 2 dni... Zadowolona K - opinia (1) Przyjezdzam do lekarza, ponowne zapalenie ucha, gardlo zawalone... Mowie, ze... K Monika Marzec (1) Zlozylam skarge do dyrektora przychodni na ul. Aksamitnej z powodu krytycznie... Pacjentka Dr Marzec! (2) Na nieszczęście trafiłam dziś do Pani dr Marzec. Nie będę opisywać dokładnie... pacjentka konowal (1) Pani monika na RZS zapisala mi syropek na kaszel ! Wizyta trwala moze z.piec... arek Pani M. Marzec Przychodnia Aksamitna (1) Wręcz ujmę to że żal mi tej pani doktór.. kompletnie nie nadająca się osoba... stormnet Po raz kolejny MONIKA MARZEC (1) Przyjechałam do przychodni na dyżur nocny ledwo trzymając się na nogach z... Kobieta Wizyta domowa (2) DNO !!! Zadzwoniłem dzisiaj do przychodni z prośbą o wizytę domową. Pani w... Niezadowonoly pacjent Nie,nie,nie jeszcze raz nie (1) CHYBA ZE SIĘ UPEWNI KTO JEST NA ZMIANIE. Gdybym wiedziala ze trafie na tak... kobieta