Opinia o przychodni (1) Jestem zapisany wraz z rodziną w przychodni od momentu jej powstania. Przez... Lokals Bardzo sprzeczne uczucia (1) Chodzę do tej przychodni z dzieckiem tylko ze względu na znakomitą pediatrę.... Buba Jak najbardziej polecam przychodnię KALINA! (1) Do przychodni od ok. roku zapisana jest cala moja rodzina. Wielkim plusem... Sylwia
Zastanów się. (1) Witam, po urodzeniu córeczki zdecydowałam się na zapisanie do osiedlowej... GABI Kiedy zostanie zwolniona Pani na recepcji ! (3) Przychodnia by była na 6 gdyby nie Pani z recepcji taka osoba nie powinna... Ewa Najlepsza przychodnia w trójmieście (1) Witam! Chciałabym polecić wszystkim tę przychodnię ze względu na naprawdę... Anna super (1) Wysoka jakość usług medycznych, Pani Doktor nie oszczędza na badaniach, można... podopieczna podziekowanie (1) Witam chce podziekowac wspanialej cieplej serdecznej Pani pielegniarce... dorota podziękowanie (2) bardzo serecznie dziękuję Pani Małgosi za profesjonalne podejście do... jerzy podziękowanie (1) bardzo serdecznie dziekuje Pani Małgosi z Przychodni Kalina za oddane... jerzy Super przychodnia (1) Otwarcie przychodni na naszym osiedlu było strzałem w dziesiątkę. Krótki czas... Kamil Polecam (1) Otwarcie przychodni w naszej dzielnicy było strzałem w dziesiątkę, jest... Maciej Trzeba uważać (1) Korzystając z usług specjalistów w przychodni Kalina należy dokładnie pytać... Kasia i Paweł POLECAM ! (1) Polecam przyhodnie oraz ich uslugi. jestem stalym bywalcem przychodni. Pani... Pacjent Polecam :-) (1) Fachowo, dokładnie i bezproblemowo. Miła i sympatyczna obsługa, w... MamaA jeden minus (1) Cały personel na wysokim poziomie, oprócz jednej pani (z recepcji). Dziwne... Ania Centrum Kalina (1) Przepisałem się do przychodni bo mam tam blisko, wcześniej byłem pacjentem... Janek Agnieszka - opinia (1) Brakowało na osiedlu takiej przychodni. Kilka razy skorzystałam z porady Pani... Agnieszka najlepsza (1) BARDZO POLECAM MILA KOMPETENTNA OBSLUGE KOMLEKSOWO ZALATWIAJA SPRAWY PACJETA... AGATA