Przychodnia Morena-ginekolog~~kogo polecacie?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
jak w temacie, proszę o podpowiedzi :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Przychodnia Morena-ginekolog~~kogo polecacie?

ja np. nie polece waldman, mam do niej jakies uprzedzenie, mało delikatna.
robiłam u niej krioteriapie, raz mi mówiła jedną cene, a jak tak dla upewnienia zadzwonilam dzien przed zabiegiem upewnić się to cena była o 100 zł (szok dla mnie) niższa...
nie zlecała zadnych badań jak brałam anty.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja nikogo nie polecam,chociaz sama chodze z moja trecia ciaza do raniszewskiej prywatnie, bo na NFZ sie nie dostaniesz,waldman -na poczatku mojej drugiej ciazy poszlam do niej na USG ,ta kobieta wogole nie znala sie na tej maszynie ,powiedziala mi ze nie jestem w ciazy,bo nic na usg nie widac,albo to ciaza pozamaciczna,kazala mi zrobic badania z krwi czy jestem w ciazy ,przez kobiete stracilam troche nerwow,zrobilam te badania i wyszlo ze jestem w ciazy,poszlam do gin gdzie indziej i tamten powiedzial zebym podala ja do zozu,ale juz nie chcialam sie denerwowac.Ogolnie jestem zrazona do wszystkich gin. oczywiscie jak chodzisz prywatnie wszyscy sa ok,super.Raniszewska jak chodzisz do niej prywatnie jest mila,ok.te dwie panie przyjmuja rowniez w swismedzie,ale tam wizyty sa prawie 40 zł drozsze niz w przychodni

ja próbowałam sie zarejestroowac na początku września a terminy na koniec listopada... paranoją

ja nie polecam zadnej ginekolog- porażka

dziękuję dziewczyny za cenne informacje!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

również nie polecam żadnej ginekolog z tej przychodni

CZESC JA OGOLNIE NIE POLECAM ZADNEJ Z TYCH PAN PRACUJACYCH W TEJ PRZYCHODNI ZA TO SZKOLA RODZENAI SUPER. MOGE ZAPROPONOWAC CI PANIA DOKTOR NA UJESCISKU NA TYM NOWYM OSIEDLU PANIA DOKTOR JANUSZEWSKA JEST SUPER I O KAZDEJ POZE CIE PRZYJMNIE A NIE JAK TU NA MORENIE LIMITY WYKORZYSTANE NA TEN ROK.

mój mąż chciał na pisimie informacje ze mnie nie przyjmą szybciej niż listopad...
wkoncu nie kazdego musi byc stac na prywatne leczenie...
ale odpusciłam, po co sie stresowac...;))

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Wzgórze Hoplity (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...

Leśna Dolina (37 odpowiedzi)

Lokalizacja osiedla Leśna Dolina pośród drzew i w bliskiej odległości od Parku Krajobrazowego...

Bieganie zimą (21 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...