ginekolog (2) czy przyjmuje tam jakaś pani ginekolog? bdf dr jaworska przychodnia obłuże godziny przyjęć (2) mam pytanie jak przyjmuje dr jaworska - chmielowiec. wiem, że w jedne dni do... szk. Nie jest źle (2) Wżyciu człowieka warto spotkać znakomitych nauczycieli i oczywiście oddać się... Ewa
Dr Tarnowska - pediatra - pomyłka! (3) Dr Tarnowska to nieporozumenie. Kobieta nie powinna być lekarzem, tym... Tarnowska (3) Ta Pani powinna stracić swoją pracę. Natychmiast. Opryskliwa, niegrzeczna,... R Agnieszka (2) Fantastyczny ortopeda, porządni lekarze ogólni. Co do opini nt rejestracji:... Agnieszka ja (1) te babska z rejestracji nawet przy pacjentach jadą po swojej Pani dyrektor:/... ja Fatalnie (1) Obsługa na rejestracji jest fatalna.. Dodzwonienie się graniczy z cudem..... AK ortopeda i lekarz pierwszego kontaktu (1) drA. Myśliński-lekarz z prawdziwego zdarzenia, pełne kompetencje, dobre... stała pacjentka rejestracja to jakieś nieporozumienie (1) Może znajdzie się ktoś mądrzejszy ode mnie i powie mi jak mam zarejestrować... po prostu klient koszmar w rejestracji (3) Rozumiem, ze trzeba poczekac w kolejce jak chcesz sie dostac do lekarza, ale... voluptas Tragedia... (1) Jak cała Nasza służba zdrowia... najbardziej zdumiał mnie tekst pani doktor... Obłuże Polecam (1) polecam ta przychodnie , podejscie do pacjenta - rewelacyjne , zwlaszcza... blizna25 Fatalme rejestratorki (1) Pan (paniusie raczej)i z rejestracji zachowują się jak kobiety z minionego... Agnieszka