jolka - opinia (2) Pielęgniarki w labolatorium bardzo miłe i profesjonalne, lekarze też dobrzy... jolka przychodnia (2) Super obsługa, miła atmosfera,wspaniali ludzie,rejestracja super mieszkanka przychodnia sama w sobie (2) Przychodnia sama w sobie nie jest zła. Dobrzy pediatrzy ( dr. Gos, dr. Malek,... Sarah 79
Może być (1) Jestem od kilku lat pacjentką przychodni na Obłużu. Od kilku lat tam się... Ania renata tarnowska (5) NIE POLECAM delikatnie mówiąc tej pani dr ,po wizycie nie wiedziałam czy się... GDYNIANKA Położna, punkt szczepień i pediatrzy (1) W znajdującym się w przychodni punkcie szczepień pracują super babki. Zarówno... Aleksandra REJESTRACJA DO WYMIANY!!! (5) Mam dosc traktowania mnie jak jakiegos smiecia,przychodze z dziecmi do... Stała pacjentka dr Jaworska-Chmielowiec - nie polecam (3) Dr Jaworska-Chmielowiec jest lekarzem dość fachowym, ale niestety z... Monika Rejstratorki (2) Panie rejstratorki, inny system, nie miłe, wiecznie zajęte rozmowami ze sobą,... Jk Kobiety w recepcji do zwolnienia!!! (2) W normalnej firmie, gdyby ktoś z obsługi klienta tak traktował klienta (bo... Mariusz pediatrzy (3) Każdy z nas jest tylko człowiekiem, i ma prawo do irytacji, zarówno... Seba :) (3) Panie w gab.zabiegowym bardzo sympatyczne a szczególnie Pani z wadą... Emilka opinia (2) Stomatoligia ok, chociaz mogłoby być lepiej, panie w zabiegowym sympatyczne i... Matka Wszystkim.. (2) ktorym nie podoba się obsługa polecam napisanie opinii do dyrektora placowki. anna porażka (1) zastanawiam się po co Panie wrejestracji siedzą..od godziny probuje się... rzadki pacjent nie polecam (1) Dr Jaworska -Chmielowiec- wyjątkowo niesympatyczna, zarozumiała lekarka.... magda tragedia (1) Panie w recepcji jedna wielka tragedia , jednego razu dzwonialm i dzownilam... Obłużanka Hans Kloss - opinia (3) Potwierdzam - z reguły: ABONENT MA WYŁĄCZONY TELEFON LUB JEST POZA ZASIĘGIEM... Hans Kloss Rejestracja to jakaś masakra !!! (1) To prawda, że telefony nie sa odbierane, można cały dzień dzwonic i nic.... Karola Made in PRL (1) Obsługa tragiczna! Próbowałem dodzwonić się do przychodni, lecz zawsze bez... Q