Przychodnia weterynaryjna Koala

Weterynarze

Gdynia, Legionów 119D/U2

Agnieszka - ocena (1) Wspaniali, profesjonalni weterynarze, widać, że kochają zwierzęta i chcą dla... Agnieszka P.M. - ocena (1) Państwo Ciszewscy specjaliści w swojej dziedzinie,polecam kto chce się... P.M. Edyta - ocena (1) Mój pies jest pacjentem od kilku lat. Zawsze jesteśmy zadowoleni. Lekarze... Edyta
Anna M - ocena (1) Bardzo polecam tą Przychodnię Weterynaryjną. Leczę tam moje kotki od samego... Anna M Krzysztof - ocena (1) B.dobre podejście do zwierząt Krzysztof Marika - ocena (1) Najlepsi weterynarze jakich udało mi się spotkać ! Zawsze trafna diagnoza,... Marika Teresa Bokkus - ocena (1) Cudownie lekarze z sercem lecze moja gromadkę juz od kilku lat u p.Helenki i... Teresa Bokkus urszulaoffert@yahoo.com - ocena (1) Wspaniali weterynarze - pełen profesjonalizm, zaangażowanie i prawdziwa... urszulaoffert@yahoo.com Manka - ocena (1) Super kontakt, obsluga, troska, empatia. Manka Kotka Eleonora (1) Witam. Jesteśmy pacjentami od dłuższego czasu, / dwie kotki i pies / Z... Katarzyna brudno (1) Obsługa bardzo dobra. Super podejście do zwierząt. Jednak panujący wszędzie... ja Z sercem lekarze (1) Mam aktualnie trzy psy. Z usług "koali" korzystam od roku.... ewa Zdecydowanie polecam (1) 3 miesiące temu moja suczka przeszła poważny zabieg odtworzenia więzadła... Iwona Weterynarze z sercem (1) Prawdziwi, ludzcy, szczerzy i znający się na tym, co robią. Byłam w wielu... qwerty Polecam (1) Miło i profesjonalnie . Marzena słabiutko... (1) Państwo weterynarze przemili, ale z wiedzą i diagnostyką słabo... Może za... Anna Cudowni ludzie! (1) Zanim trafiłam do koali włóczyłam się po wielu przychodniach weterynaryjnych... Caramell Najlepsi weterynarze w trojmiescie (1) Odwiedzilam wiele przychodni w trojmiescie zanim trafilam na p. Helene i p.... Anna P. wspaniała przychodnia (1) Zarówno P. Helena, jak i P. Robert reprezentują najwyższa jakość usług... Magdalena Chciałabym mieć takiego lekarza rodzinnego (1) Fantastyczni lekarze - p. Helena i p. Robert, zaangażowani, z dużą wiedzą,... Panikara