Przychodnia weterynaryjna Koala

Weterynarze

Gdynia, Legionów 119D/U2

Polecam. (1) Dobre podejście do zwierząt. Dyżur nawet w niedziele. baklawa NAJLEPSZY WETERYNARZ !!! (1) Chodzę od jakiegoś czasu dr Vet, Państwo weterynarze zajmują się zarówno... Jeżyna polecam (1) polecam mila atmosfera dla mnie a co najwazniejsze dla zwierzakow -nowi... marasss
Kastracja kocura (1) Zaczne od tego, że bez problemu mogłem umówić dogodny termin praktycznie z... WB Rewelacyjnie! (1) Jestem bardzo zadowolona ze sterylizacji mojej kotki przeprowadzonej przez tę... Wera Mirek - opinia (1) Dziekuje pieknie za mila serdeczna i zyczliwa profesjonalna usluge wykonania... Mirek Polecam (1) Chodzę tam z moim kotem, począwszy od sterylizacji skończywszy na drobnych... Ninka Profesjonalna klinika (1) Sunia była sterylizowana, obeszło się bez jakichkolwiek komplikacji. Pies... Anka profesjonalne podejście (1) jestem bardzo zadowolona z usług w tej przychodni, a zwiedziłam nie jedną...... Maria Dziękuję :) (1) Dziękuję za wyleczenie mojej suni :) Zuza POLECAM (1) Bardzo miła obsługa, właściwa diagnoza, niskie koszty leczenia. Polecam Marcin NIEPOLECAM !!!!!! (1) Personel może i sympatyczny ale chyba niezbyt sie zna na rzeczy. Po wykonaniu... Giri R E W E L A C J A ! ! ! ! ! ! ! (2) Polecam każdemu gorąco wizytę ze swoim pupilem. Młody i ambitny personel... Jacek