Przychodnia weterynaryjna

Weterynarze

Gdynia, Janusza Korczaka 25

Dziękuję i naprawdę polecam!! (1) Bardzo dziękuję za leczenie naszej zezowatej Zyzi :) Od samego początku... Marta Gorąco polecam!! (1) Lekarze z prawdziwego zdarzenia, profesjonalni, z pasja, zawsze na takich... zadowolona Polecamy Pana w zielonym fatruszku :D (1) Witam Wszystkich Miłośników swoich pupilków... Parę cennych informacji dla... Łukasz i Ilona
REWELACJA!!! BARDZO GORĄCO POLECAM! (1) Przesympatyczny Pan, z podejściem do zwierzaków (nawet do boidudków) a także... MN Polecam! (1) Piszę zaraz po telefonie, który otrzymałam od pana doktora, który pytał o... Ania D. Polecam (1) Polecam Pana Pawła, Asherek był kastrowany, czuje się bardzo dobrze i... Remigiusz Giniewicz Nic dodać nic ująć (1) tak jak moi poprzednicy wypowiadający swoje opinię na temat Państwa Łukuć... Asia Super (2) Pełen profesjonalizm, nagle nasz pies ozdrowiał, po przeszło rocznym leczeniu... Brad Pitt REWELACJA!!!! (2) NAJLEPSI LEKARZE JAKICH KIEDYKOLWIEK POZNAŁAM! MOJ PIES JAK TYLKO JESTESMY... ANIA wspaniały weterynarz!!! (1) Gorąco polecam doktora Łukucia- mój piesek jest stałym pacjentem ,zawsze... mariola ambrozak wspaniały człowiek, wspaniały specjalista (1) Mój pies jest zdrowy i zadowolony, a ja tym bardziej. Cieszę się że trafiłam... Kasia i Froda Polecam wszystkim niezdecydowanym (1) Zobaczyłem opinie , pojechałem z moim psiakiem i zostałem stałym klientem :) Tomek K Super (1) Zgadzam się w 100% z pozytywnymi opiniami.Zarówno my jak i nasza sunia... Klaudia i Nelly Właściwy człowiek na właściwym miejscu :) (1) Trafiliśmy do Pana Doktora kilka miesięcy temu kierując się opiniami... Fruzia, Kasia, i Remi Polecam kociarzom (1) Fantastyczne podejście do mojej kotki, którą wet badał bardzo delikatnie a... ruth Bardzo było nam miło, że trafiliśmy właśnie do tej przychodni. (1) Przy pierwszej wizycie wiedziałam, że to jest weterynarz z powołania;)... Ewelina Oby takich więcej (1) Nie będę się powtarzał. Pasję widać momentalnie. Ale może bardziej od... Tomek Polecam (1) Polecono mi ten gabinet i ja też go polecam! Ewa WETERYNARZ Z PASJĄ (2) Nareszcie weterynarz z pasja,kochajacy swój zawód i zwierzęta. Tak jak piszą... woody LEKARZ Z MILOŚCI DO ZWIERZAT (1) polecam olA