Przychodnia weterynaryjna

Weterynarze

Gdynia, Janusza Korczaka 25

Doskonała metoda sterylizacji kotek (1) Pani doktor Małgorzata Łukuć wykonała kilka dni temu zabieg u mojej kotki, a... Adriana Polecam (1) Mam 3 psy i nie oddałabym ich nikomu innego pod opiekę. Polecam szczególnie... Iwka Z secem do kotów (1) Bardzo podoba mi się podejście państwa Łukuć do moich kotek, są nie tylko... ruth
Najwspanialsi weterynarze! (1) Tak cudownych, sympatycznych, fachowych weterynarzy w żadnej innej lecznicy... Joanna Weterynarz przyjazny pieskom malym i duzym:) (1) "hau hau:D jestem yorczusiem Bibi i mialam dzis zlamanego zabka, mialam... Bibi i Ania Wspaniali lekarze! (1) Ogromne serce dla zwierząt i nieograniczona cierpliwość dla upierdliwych... Małgorzata Super weterynarz (1) Super weterynarz Agnieszka Wiedza, praktyka i pasja (1) Państwo Łukuć to nie tylko znakomici lekarze lecz prawdziwi przyjaciele... Ilona Serdecznie polecam! (1) W kwietniu sterylizowałam moją kotkę. Nie dość, że załapałam się na świetną... megs Niesamowita Pani Doktor! (1) Pisze w imieniu swoim i kotki - Lusi:) Pani Doktor jest cudownym człowiekiem.... Iwona Edyta - opinia (1) Trafiłam tam zupełnie przez przypadek - teraz myślę , że było to po prostu... Edyta Lekarz z powołania! (1) Takiego weterynarza można szukać jak igły w stogu siana! Już coraz mniej jest... Beata i Marcin Sterylizacja kici (1) Dziękuję pani doktor za wysterylizowanie mojej kotki. Kicia czuje się... A. Lekarz weterynarii nr 1 (1) Najlepszy fach, wiedza, podejście czyni z tego lekarza jedynym opiekunem... Artur Baron Dziękujemy Panie Pawle.... (1) Wspaniały weterynarz... wspaniały człowiek! Niestety, w naszym przypadku na... Kama Rewelacyjni to mało powiedziane (1) Państwo Łukuć, przesympatyczna Pani Asia to nie tylko weterynarze, to... ifonka przychodnia zdecydowanie warta polecenia (1) Profesjonalnie, sprawnie i bezpiecznie. Byliśmy z kiciakiem na zabiegu... Ania extra weterynarz!!! (1) Bardzo dobre podejście do zwierząt!!! Poleca!!! SUPLI Rewelka (1) Mój pies podpisuje się 4 łapami pod wszystkimi doskonałymi opiniami na temat... K. POLECAM! (1) Zdecydowanie polecam lecznicę, Pan Doktor ma prawdziwe powołanie, wnikliwie... Ania