B. Rufus (Szwajcaria) - opinia (1) Państwo Kraszewscy - Polecam, specjaliści od zwierząt, wieloletnie... B. Rufus (Szwajcaria) Najlepszy Vet w 3mieście. (1) Najlepszy Vet z mi znanych. Serce i skuteczność nie osiągalne gdzie indziej.... Paweł Taraszkiewicz Nie potrzebna operacja /nieaktualne metody leczenia (1) Bardzo sympatyczne małżeństwo z dobrym podejściem do zwierząt (widać że je... Psiara
naciąganie i prosta operacja" po której koty nie zdychają" (3) Jeśli macie problemy z kotami to omijajcie tą lecznicę byłem tam z dwoma... oszukany DZIĘKUJĘ (1) Cudowni, wspaniali, ciepli Lekarze. Pełen profesjonalizm. Podarowali mi... Iza POLECAM!! (2) Serdecznie polecamy tą przychodnię. Nie łatwo znaleźć taką trójkę fachowców,... Marco i Alicja Polecam!!!! (1) Jestem zadowolona, drugi raz byłam ze swoim psem. Państwo Kraszewscy mają... Ania Gorąco polecam (1) Ceny bardzo niskie. Przemiła obsługa i bardzo duże zaangażowanie.Gorąco... Dorota ;) (1) Bardzo dobra lecznica , od 2 lat chodzę tam z moją sunią i jestem zadowolona... Karolajna polecam (1) zaangażowanie, oddanie sprawie, dyspozycyjność nie ważne czy święta czy nie.... syr Świetne (1) Weterynarz jest super a najlepsze jest podejście do pacjenta i wyposażenie po... Zangetsu