Przychodnia weterynaryjna s.c.

Weterynarze

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 12

Ewa - ocena (1) Jestem klientką od kilkudziesięciu lat. Wszyscy pracownicy zawsze byli świetnie. Ewa marta - opinia (1) Polecam. Kompetentnie i z empatią. Świetny chirurg. marta Wspaniali, empatyczni weterynarze (1) Przychodnia czynna 7 dni w tygodniu (od pn do pt do g.22). Bardzo... Grażyna
nie polecam (1) leczyłam kiedyś tam moje psy , 3 róznych weterynarzy i trzy rózne opinie . Ta... kasia polecam (1) Najlepsi weterynarze z sercem do zwierząt! Emilia Nie polecam młodej pani doktor. (1) Przestrzegam przed młodą Panią doktor. Nie będę wdawać się w szczegóły. Jadwiga N. POLECAM! (1) 3 moje koty leczą się w tej przychodni od kilku lat. Mają za sobą ciężkie... CatKas Wizyta (1) Polecam....Bardzo dobra i kompetentna obsługa p.doktor Natalii Grazka polecam (1) Pewnie każdy ocenia lekarzy po wizycie z konkretnym zwierzakiem i konkretnym... Anna Leczenie Blue B (1) Chodzę od 5 tygodni z królikiem holenderskim. Króliczka miała urojoną ciążę,... Sylwia Falinska Bardzo zadowlona :) (1) Bardzo polecam. Miła obsługa, szczególnie pozdrawiam Panią Kasię. Chodzę z... Zadowolona klientka ;) najlepsi!!! (1) Lekarze z sercem do zwierząt. Wielokrotnie byliśmy w lecznicy, zawsze jest... Magda ogólnie nie polecam (1) Lekarze niekompetentni, każdy ma inną definicję jednej choroby, źle... były klient polecam (1) Wnikliwa daignoza i chęć niesienia pomocy zwierzakom. Nigdy się nie zawiodłam. Ola Linka - opinia (1) Polecam te przychodnie każdemu właścicielowi domowego zwierzaka. Od tygodnia... Linka Doktor Natalia najlepsza (1) Każdemu polecam tę przychodnię. A zwłaszcza doktor Natalię, która jest... Klaudia Lewandowska Polecam innym (1) Bardzo dobra lecznica. Fachowi lekarze. W szczegolnosci lubie gdy trafię na... blondi PASJONACI Z ZAMIŁOWANIA I PROFESJONALIŚCI Z WYKSZTAŁCENIA (1) PASJONACI Z ZAMIŁOWANIA I PROFESJONALIŚCI Z WYKSZTAŁCENIA Od jakiegoś czasu... Zadowolona aszka - opinia (1) Przychodnia na medal dla wszystkich domowych pupili. Tam dokonano operacji... aszka masakra - NIE POLECAM!!!! (3) nie polecam tej przychodni. Jedynym dobrym lekarzem jest p. Ziemkiewicz,... KATARZYNA I MAJECZKA [*]