Przychodnia weterynaryjna s.c.

Weterynarze

Gdańsk, Obrońców Wybrzeża 12

Profesjonalnie,fachowo, spawnie (1) Negatywne opinie na temat lecznicy dodają osoby, które najwyraźniej nie mają... zadowolona od lat Dziękujemy (1) Nasza sunia przez dwa miesiące chorowała, dwóch lekarzy, pomimo długich i... Hania weterynarze z powołania (1) u mojej suczki błyskawicznie zdiagnozowano ropomacicze. mimo że był to... Dorota
Jestem bardzo zadowolona i polecam innym Przychodnię na Obrońców (1) Postanowiłam napisać swoją opinię ponieważ wiem, że część osób sugeruje się... Agnieszka Szturgulewska Nie polecam! (2) Pan doktor ewidentnie nastawiony na zyski i jak najwiekszy przemial klientow.... Aneta " o kotku, ktory przechodził na drugą strone" (1) Gdy Wasz kotek zachoruje przygotujcie sie do problemu, zaciągnijcie kilka... lubiaca koty Naprawdę polecam (1) Objeździłam i obdzwoniłam na prawdę wielu lek. wet. z okolicy. Miałam... Małgosia eska - opinia (1) Byłam tam i wieki temu - z psem, którego obaj panowie nawet dokładnie nie... eska Bardzo miła obsługa (1) Niestety próby ratowania mojego malucha nie powiodły się, ale obie panie... ola Więcej profesjonalizmu!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Mamy wiek XXI i oczekujemy od weterynarzy wiecej poświęcenia w odkrywaniu... Wanda Gorąco polecam (1) Po raz kolejny z czystym sumieniem mogę polecić lecznicę! Przemili lekarze -... polecam włascicielom małych zwie polecam... (1) Weterynarz, który przyjmował mojego zwierzaka był niezwykle uprzejmy. Oprócz... Aga Nati - opinia (1) Również polecam w/w lecznicę, byłam dzisiaj z moim pieskiem u Pana... Nati świetne podejście do pacjentów (1) bardzo dobra lecznica, lekarze kompetentni i życzliwi, a dodatkowo -... Izabela mm - opinia (1) Rewelacyjne podejscie do zwierzaka i pelen profesjonalizm, polecam kazdemu... mm lekarze z powołania (1) Można na nich liczyć o każdej porze dnia i nocy. Profesjonaliści w każdym... Kasia