Kaja - ocena (1) Beznadzieja. Moja mama była w sobotę żeby zrobić zastrzyk. Niestety Pani... Kaja Renata - ocena (1) Polecam dr Grzywacz, bardzo dobra, kompetentna pulmonolog, zastosowane... Renata Henryk - ocena (1) centrummedycznym morska wraz żoną odbyłem rehabilitację w systemie... Henryk
Jadwiga M - ocena (1) Bardzo polecam dr Wroblewską, bardzo kompetentna i rzeczowa lekarka... Moc... Jadwiga M Dorota - ocena (1) Już drugi raz korzystałam z rehabilitacji na oddziale dziennym Centrum... Dorota Sylwia - ocena (1) Dziś miałam przyjemność być w tej Przychodni. pierwszy raz w życiu w... Sylwia Józef - ocena (2) Dziękuję Pani Doktor Agnieszce Białomyzy za skuteczne i bezbólowe wyleczenie... Józef Kd - ocena (1) Bardzo nieżyczliwy i nie miły personel w rejestracji , żałosna organizacja Kd Marcin - ocena (1) Lekarze specjaliści w NZOZ Morena uratowali moje zdrowie. Bardzo dziękuję i... Marcin Maria - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetów POZ jak i poradni neurologicznej.... Maria Weronika O. - ocena (1) Ogólnie oceniając przychodnie - petarda! korzystałam już trochę z pomocy... Weronika O. Weronika o. - ocena (1) Miałam przyjemność odbyć swoją pierwszą wizytę, badanie wzroku i pani dr... Weronika o. Weronika O. - ocena (1) Pani dr Kłudkowska jak zwykle niezastąpiona, cudowna kobieta, empatyczna,... Weronika O. Jagoda - ocena (2) Byłam na wizycie u dr Kłudkowskiej ; profesjonalizm , wiedza, a także... Jagoda Mateusz - ocena (1) Bardzo dziękuję za opiekę fantastycznej Pani dermatolog-Joannie... Mateusz Justyna - ocena (1) Z pełnym przekonaniem rekomenduję Przychodnię Kardiotel jako miejsce godne... Justyna Andrzej Heimowski - ocena (1) Najlepsze miejsce dla Pacjenta! Pan Doktor Frankowski jest fantastycznym... Andrzej Heimowski Beata - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Ewy z recepcji z Poradni bólu obecnie na... Beata Beata - ocena (1) Bardzo serdecznie dziękuję za rehabilitację i sympatyczne podejście Pana... Beata Iwona Rząsa - ocena (1) Przychodnia Morska mieszcząca się na Armii Krajowej w Gdyni to miły personel,... Iwona Rząsa