Elwira G. - ocena (1) Przychodnia lekarska godna polecenia. Personel medyczny bardzo pomocny i... Elwira G. Maria - ocena (1) Super panie w rejestracji są bardzo miłe i moim zdaniem robią wszystko żeby... Maria Agnieszka - ocena (1) Cudowne masaże wykonane przez profesjonalistów. Ból mija, a porady potrafią... Agnieszka
Pacjent - ocena (1) Leczę się w przychodni Doktor Kabata od wielu lat i zawsze mogę liczyć na... Pacjent Maciek - ocena (1) Bardzo pomocni i zaangażowani rehabilitanci Maciek Marta - ocena (1) Polecam w 100% szkołę rodzenia Otomińska i Panią Monikę! To niesamowita... Marta Marta - ocena (2) Bardzo fajna przychodnia.Młodzi, uśmiechnięci specjaliści.Przemile... Marta Krzysztof - ocena (1) Bardzo chamskie odnoszenie się do pacjenta przez rejestrację. Krzysztof Emilia - ocena (1) Panie w recepcji bardzo miłe a w dodatku sami specjaliści polecam bardzo. Emilia Katarzyna - ocena (1) Profesjonalna obsługa lekarzy dermatologów i alergologów ,panie rejestratorki... Katarzyna Artur - ocena (1) Profesjonalna obsługa w rejestracji. Bardzo dobrzy lekarze specjaliści.... Artur Piotr G. - ocena (1) Daję 6 za możliwość wizyt u pediatrów, których polecam z całego serca, a w... Piotr G. Aleksandra - ocena (1) Dr Oberman to młody ; wspaniały lekarz z powołaniem . Jestem w ciąży i czuję... Aleksandra Oliwia K. - ocena (1) Chciałam serdecznie podziękować Pani Anecie M. z Rejestracji za pomoc pomimo... Oliwia K. K. Tomaszewski - ocena (1) Niesamowite! Fizjoterapeuta J. Seremak wznosi się ponad schemat.... K. Tomaszewski Mateusz - ocena (1) Serdecznie polecam, dr Oberman najlepsza na Świecie-serdeczne pozdrowienia... Mateusz Stella - ocena (1) Najlepsza przychodnia na świecie. Unormowała mi moja astme. Świetne podejście... Stella J.G. - ocena (1) Jestem pełna uznania dla pań pracujących w recepcji. Panie mają niezwykle... J.G. Katarzyna S. - ocena (1) Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Kardiotelu w Sopocie przy ul. Jana z Kolna... Katarzyna S. Katarzyna S. - ocena (1) Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Kardiotelu w Sopocie, każda z moich wizyt... Katarzyna S.