Katarzyna S. - ocena (1) Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Kardiotelu w Sopocie przy ul. Jana z Kolna... Katarzyna S. Katarzyna S. - ocena (1) Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Kardiotelu w Sopocie, każda z moich wizyt... Katarzyna S. Katarzyna S. - ocena (1) Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Kardiotelu w Sopocie, każda z moich wizyt... Katarzyna S.
Halina W. - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla Dr. Jadwigi Gromadzkiej za pomoc w odzyskiwaniu... Halina W. Marcin - ocena (1) Wizyta u dr Sabiniewicza przebiegła ekstra profesjonalne podejście do dzieci.... Marcin DJ - ocena (1) Bardzo dziękuję p. Kindze Sierakowskiej za poprowadzenie zajęć dla mojego... DJ Michał - ocena (1) Mimo że wizyta w szpitalu nie kojarzy się z niczym przyjemnym, to jeśli... Michał Wiesia - ocena (1) Minęło 16 lat i nic się nie zmieniło Wiesia Grazyna - ocena (1) Zespół z pracowni kolonoskopii jest rewelacyjny. Polecam Grazyna Agata Rolbiecka - ocena (1) Pani Paulina Andrzejewska to świetna położna, bardzo zaangażowana w swoją... Agata Rolbiecka Marcin - ocena (1) Personel medyczny, lekarze i panie pielęgniarki są bardzo życzliwe, uczynne i... Marcin Piotr - ocena (1) Bardzo miła i pomocna obsługa w recepcji, Pan Doktor Janczurewicz spokojnie i... Piotr Pacjentka - ocena (1) Jestem stałą pacjentką przychodni z powodu odczulania, jestem zadowolona z... Pacjentka Justyna - ocena (1) Pani Paulina to kobieta Anioł profesjonalna w każdym calu. Doradzi,... Justyna Michal - ocena (1) Wielce Szanowna Pani Dr Małgorzata Grzywacz-Płoska, Będąc pod wrażeniem mojej... Michal Ania - ocena (1) Panie z recepcji bardzo miłe i profesjonalne .Lekarze specjaliści służą... Ania Tomek - ocena (1) Profesjonalna obsługa rejestratorek i lekarzy polecam Tomek Kasia - ocena (1) Panie z recepcji profesjonalne zawsze służą pomocą .Lekarze pulmonolodzy i... Kasia Ewelina i Jaś - ocena (1) Bardzo polecam położna Panią Paulinę Andrzejewska rewelacyjna opieka, bardzo... Ewelina i Jaś Karolina - ocena (1) Pani Paulina Andrzejewska to anioł a nie położna. Dokładnie przeprowadziła z... Karolina