Marlena. M. - ocena (1) od wejścia wita uśmiech i miła atmosfera. w recepcji Panie dogłebnie... Marlena. M. Marlena Markiewicz - ocena (1) Już jak się wchodzi wita usmiech i atmosfera ciepła. Panie w recepcji... Marlena Markiewicz Angelika Ł. - ocena (1) Wizyta u dermatologa przebiegła naprawdę świetnie. Pani doktor okazała się... Angelika Ł.
Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam lekarzy tam pracujących - kompetentni, empatyczni, wspaniali... Patrycja Rafik - ocena (1) To jest najlepsza przychodnia w Polsce, wchodzisz i czujesz się jak w Leśnej... Rafik Iza - ocena (1) jeżeli chodzi o dostanie się do lekarza organizacyjnie porażka, pobranie... Iza Korwat - ocena (1) Przychodnia super, lekarze jak się trafi, natomiast pielęgniarki tragedia,... Korwat Anna - ocena (1) Jestem w szoku, że pomimo że to nfz udało mi się załatwić coś bez problemu,... Anna Magda - ocena (1) Jestem pod wrażeniem podejścia, zapytana, co i jak, dopytana i codzienność,... Magda Krzysztof - ocena (1) Jestem w opiece koordynowanej w kardiotel -ostatnio zakładano mi holtera ;... Krzysztof Zadowolona pacjentka - ocena (1) Wizyta u dr Sarnowskiej - pełen profesjonalizm ; życzliwość do pacjenta i... Zadowolona pacjentka Katarzyna Gołuńska - ocena (1) Przemiła profesjonalna obsługa ,szczególne podziękowania dla Pani Beaty z... Katarzyna Gołuńska Katarzyna - ocena (1) kameralne miejsce z fachowcami Katarzyna Pacjentka - ocena (1) Polecam przychodnie alergologiczna. Gabinet zabiegowy dla trudnych pacjentów... Pacjentka Maria - ocena (1) Uczeszczalam na rehabilitacje przy ulicy Armii Krajowej 35. Panie w... Maria ktoś - ocena (1) Tragedia, nie polecam. Mam gorączkę problemy z oddychaniem dzwonię aby umówić... ktoś Alan - ocena (1) Niesamowicie empatyczny i profesjonalny personel oferuje standard diagnozy i... Alan Natalia - ocena (1) Pani Paulina Andrzejewska to odpowiednia kobieta na odpowiednim miejscu. Na... Natalia Obolonczyk Wiktor - ocena (1) Polecam dr Oberman,najlepszy kardiolog i Przychdnia Obolonczyk Wiktor Natalia - ocena (1) Bardzo polecam! Położne, Pani Jola i Pani Paulina otoczyły mnie tak troskliwą... Natalia