AD - ocena (1) Dr Janczurewicz Bardzo profesjonalny i kompetentny lekarz, pomocny i miły.... AD Natalia - ocena (2) Z całego serca polecam położną Paulinę. Kobieta anioł, która czuwa nade mną... Natalia Marta - ocena (1) Pana Adama polecam każdej mamie, dziecka z problemami.Ma cudowne podejście do... Marta
Beata - ocena (1) Sama przychodnia i Panie w rejestracji ok.Przestrzegam przed diabetolog... Beata agula s - ocena (1) Polecam! Termin na nfz bardzo szybki jak na Trójmiasto. Lekarz specjalista... agula s Kama - ocena (1) Paulina Andrzejewska to położna, którą serdecznie polecam . W trzecim... Kama Kasia i Ignacy - ocena (1) Serdecznie polecam położną Paulinę Andrzejewska, pomocna, profesjonalna,... Kasia i Ignacy Monika D - ocena (1) Polecam z całego serca położną Panią Paulinę Andrzejewska ️ o każdej porze... Monika D Paulina W - ocena (1) Położna Paulina Andrzejewska - bardzo zaangażowana i profesjonalna... Paulina W Aleksandra - ocena (1) Przychodnia jest niesamowita a raczej Panie w rejestracji, które gorąco... Aleksandra Karolina - ocena (1) Cudowne panie z rejestracji . Bardzo pomocne i zawsze usmiechniete. Lekarz... Karolina Ola Z. - ocena (1) Najlepsze Panie w rejestracji jakie poznałam ;) Pełen profesjonalizm i... Ola Z. Karolina - ocena (1) Bardzo mili i życzliwi lekarze i obsługa. Jednak skarbem tej przychodni są... Karolina jolanta - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa. Wszystko przebiega sprawnie i szybko. Panie w... jolanta Małgorzata Przybyłowska - ocena (1) Pozytywnie oceniam rezydenta lek.Mateusza Maszottę-empatia i... Małgorzata Przybyłowska Andrzej - ocena (1) Znakomita mała placówka z wysoko wykwalifikowanym i bardzo uprzejmym personelem. Andrzej ZenonBujak - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa.Panie miłe i kompetentne,zawsze wszystko sprawnie i... ZenonBujak Aleksandra - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z działania Przychodni. Nigdy nie miałam żadnych... Aleksandra Barbara - ocena (1) Jestem pod opieką tej przychodni ponad 20 lat. Zmieniając miejsce... Barbara Anna - ocena (1) Przychodnia na szóstkę z plusem. Panie w rejestracji bardzo życzliwe. Pani dr... Anna