Sławomir - ocena (1) Ze względu na swój stan zdrowia przychodzę tu na pobieranie krwi dosyć często... Sławomir Agnieszka - ocena (1) Najlepsza pani dermatolog, bardzo polecam panią Joannę Kludkowska,... Agnieszka Sylwia - ocena (1) Byłam świadkiem sytuacji gdzie jedna z osób podczas pobierania krwi zasłabła.... Sylwia
Wojciech - ocena (1) Pani Beata pełna kompetencja Wojciech Michał - ocena (1) Super rejestracja i lekarze Michał Adam - ocena (1) Dobrzy lekarze, super profesjonalna rejestracja Adam Jerzy - ocena (1) Jestem pacjentem kardiologicznym od ponad osiemnastu lat, zawsze super miła... Jerzy Ela - ocena (1) Pacjenci chorzy na raka czekają na opis badania ponad miesiąc!!!! Każdy dzień... Ela Magdalena - ocena (1) Przebywałam w szpitalu od 7-9 marca 2024. Pobyt oceniam na 6+. Pielegniarki... Magdalena Ewa - opinia (2) Panie w rejestracji niezwykle uprzejme i pomocne, dostałam wizytę praktycznie... Ewa Jadzia - ocena (1) Pani z rejestracji (czarne włosy z grzywką) niezwykle nieuprzejma. Lekceważy... Jadzia pacjentka - ocena (1) Jakaś masakra, proszę czekać i tak czekała na słuchawce 30 minut w tle... pacjentka Szymon - ocena (1) Wspaniała, uśmiechnięta rejestracja. Duży wybór specjalistów. Szymon JoannaZ - ocena (1) Punkt pobrań krwi w Sopmed na Chrobrego. Panie pobierając krew sympatyczne i... JoannaZ Pacjent - ocena (1) 8.00 dzwonie - jestem 38 w kolejce. Po półtorej godziny w kolejce słysze, że... Pacjent JAN - ocena (1) Chciałbym podzielić się pozytywnym doświadczeniem z wizyt w Kardiotelu. Dr.... JAN Katarzyna - ocena (1) Bardzo dobra przychodnia. Dodzwonić się zawsze można (tylko zależy ile jest... Katarzyna Patrycja - ocena (1) Korzystam od lat, bardzo miły i kompetentny personel. Patrycja Ryszard R - ocena (1) Wyjątkowa miła obsługa w recepcji która powoduje że pacjent jest mniej... Ryszard R Odradzam Oddział Dzienny - opinia (2) Stanowczo odradzam oddział Dzienny Leczenia Zaburzeń Nerwicowych i... Odradzam Oddział Dzienny