Pacjent-niestety - ocena (1) Rozważając pójście na oddział dzienny psychiatryczny w NCM w Gdańsku... Pacjent-niestety Justyna - ocena (1) Kardiotel to miejsce, gdzie profesjonalizm spotyka się z serdecznością.... Justyna Artur Rusin - ocena (1) Nie ma w Trójmieście przychodni, w której od wejścia wita pacjenta... Artur Rusin
Patrycja - ocena (1) Bardzo profesjonalnie i miło od recepcji po samo badanie. Serdecznie polecam Patrycja Ewa - ocena (1) Jestem b zadowolona z wizyty w tejże przychodni Ewa Jeszcze zyjemy - ocena (1) Jaki jest sens wybierania lekarza pierwszego kontaktu skoro od kilku lat nie... Jeszcze zyjemy Małgorzata B. - ocena (1) Dzisiaj mialam wykonaną gastroskopię przez Panią Dr Annę Pawłowską. Z... Małgorzata B. Tajemniczy Klient - ocena (1) Dotyczy ul. morskiej 7, Mała szatnia do przebrania, pani z recepcji nie... Tajemniczy Klient ewarolirad1@gmail.com.pl - ocena (1) Od 8 lat jestem pacjentką Pani dr Berndt. Wielki szacunek dla Jej wiedzy I... ewarolirad1@gmail.com.pl Andrzej - ocena (1) Trafiłem do Dr Oberman po leczeniu u innego kardiologa. Zupełnie inne... Andrzej Dagmara J - ocena (1) Zdecydowanie polecam Panią dr Annę Zburalską. Jest osobą bardzo kompetentną,... Dagmara J Mirek - ocena (1) Bardzo dziękuję za serdeczna życzliwa atmosferę medyczna , przepełniona... Mirek Antoni Maria Zduńczyk - ocena (1) Maria od kilku lat leczę się w tej przychodni mam kilka koło domu ale wolę... Antoni Maria Zduńczyk M.S - ocena (1) Serdecznie dziękujemy za życzliwośc, którą obecnie można podziwiać tylko w... M.S Mrówka - ocena (1) Cóż... Ambitny plan utworzenia dziennego oddziału psychiatrycznego szwankuje.... Mrówka Marta - ocena (1) Najgorsza wizyta jaką miałam w życiu. Zgłosiłam się na badanie usg piersi... Marta Ramiro - ocena (1) porażka nie przychodnia. prosiłem o leki na stały dostałem tylko jedno.... Ramiro Ania - ocena (1) Miałam dziś robiona kolonoskopie w znieczuleniu ogólnym. Stresowałam się... Ania Antoni Maria Zduńczyk - ocena (1) Od lat leczymy się w tej przychodni i spotykamy się ze wszystkich stron z... Antoni Maria Zduńczyk Ewa - ocena (1) Wysoki standart Ewa