Marta - ocena (1) Najgorsza wizyta jaką miałam w życiu. Zgłosiłam się na badanie usg piersi... Marta Ramiro - ocena (1) porażka nie przychodnia. prosiłem o leki na stały dostałem tylko jedno.... Ramiro Ania - ocena (1) Miałam dziś robiona kolonoskopie w znieczuleniu ogólnym. Stresowałam się... Ania
Antoni Maria Zduńczyk - ocena (1) Od lat leczymy się w tej przychodni i spotykamy się ze wszystkich stron z... Antoni Maria Zduńczyk Ewa - ocena (1) Wysoki standart Ewa Wiktor - ocena (1) Polecam serdecznie! Wiktor niezadowolona mama - ocena (1) przychodnia działa rodem z czasów komuny. 1. nie można sie dodzwonić.... niezadowolona mama KRpJcNFx - ocena (1) hGmQRHBbOgEwNzUK KRpJcNFx Adam M. - ocena (1) Chciałbym podziękować całemu personelowi z oddziału rehabilitacji z NCM... Adam M. Mieszkanka - ocena (1) Najgorsza przychodnia baby w rejestracji pyskate i pacjenta maja za nic... Mieszkanka Marina - ocena (1) Euromedicus w Gdynie to bardzo nowoczesna przychodnia! Lekarka z Ukrainy... Marina Andrzej K pacjent 47 - ocena (1) Jestem b.zadowolony z wizyt i opieki wWaszych przychodniach. Pełna... Andrzej K pacjent 47 AS - ocena (1) Pani rejestratorka z onkologii w Sopmed nie powinna tam pracować, a... AS Ania i Piotr - opinia (1) Niestety po dzisiejszej wizycie jesteśmy bardzo rozczarowani podejściem osoby... Ania i Piotr Dorota - opinia (1) Chyba coś dobrego zaczęło się dziać w przychodni bo pojawiło się paru nowych... Dorota Pacjent - opinia (1) Doktor Jaworski... tragedia... podczas konsultacji ortopedycznej, lekarz... Pacjent Zdzisław - opinia (1) Od przeszło półtora roku jestem pacjentem Centrum Medycznego Morska. Od paru... Zdzisław Grażyna - opinia (1) Pani Dr Rosłonkiewicz to najcudowniejsza lekarka Przemiła ,mądra zawsze... Grażyna Lebe - opinia (1) W kolejce trzeba czekać, jak za komuny, od 6tej rano, aby udalo sie zapisac.... Lebe Beata - opinia (1) Wspaniale panie, które rejestrują na ekg wysiłkowe. Zawsze coś doradzą,... Beata