Ewa - opinia (1) Bardzo dziękuję Pani w rejestracji oraz Szefowej NCM przy ul. Gdyńskiej za... Ewa pacjent - opinia (1) żenada, teleporada umówiona na konkretną godzinę, telefonu od lekarza brak,... pacjent Andrzej - opinia (1) Profesjonalny personel. Leczenie dopasowane do stanu zdrowia pacjenta. Ładny,... Andrzej
Tadeusz - opinia (1) Polecam przychodnię. Bardzo dobra obsługa. Tadeusz lenka - opinia (1) Trochę trzeba czekać na rehabilitację z NFZ, ale to najlepsza placówka... lenka Pjoter - opinia (1) Szybka diagnostyka, od skierowania na usg do wykonania 2-3 dni - turbo szybko... Pjoter Danuta Pyż - Dopita - opinia (1) Polecam, zabiegi przeszłam w X i XI br., pełen profesjonalizm w obsłudze... Danuta Pyż - Dopita Tomek - opinia (1) Pani Monika z rtg to anioł. Empatyczna, przemiła z super podejściem do... Tomek Aga - opinia (1) Nie polecam neurolog dr Tubielewicz. 2 h opóźnienia za każdym razem. Dr nie... Aga Anna Dabrowa - opinia (1) Gastroskopia rewelacja dziś byłam i myślę o tych ludziach , którzy mówią , że... Anna Dabrowa Agata - opinia (1) Super opieka po badaniu jak i przed bardzo miła obsługa pełen profesjonalizm Agata Jadwiga - opinia (1) Rezonans magnetyczny, przemiłe Panie pomocne, gdyby nie Ich empatyczna i... Jadwiga Dariusz - opinia (1) Odradzam tę poradnie. Nie ma szans dostania się do lekarza pierwszego... Dariusz Pacjentka - opinia (1) Jest jak jest...ani panie z rejestracji nie są winne ani lekarze którzy... Pacjentka Mieszkanka - opinia (1) Dzisiaj od godziny 7:00-7:16 ponad 70 razy dzwoniłam do przychodni na... Mieszkanka Blanka - opinia (1) Rzadko chodzę po przychodniach ale zostałem bardzo miłe zaskoczony. Do... Blanka Marta - opinia (1) Chory system przychodni, by nie móc zarejestrować chorej osoby do internisty... Marta Kalina - opinia (1) Lekarze z powołaniem. Podejście do pacjenta najlepsze jakie mogłam odczuc na... Kalina Anna - opinia (1) Tydzień temu miałam zabieg usuwania zaćmy wraz z wszczepieniem soczewki... Anna Niezadowolony pacjent - opinia (1) Takiego "lekarza" jak Waldemar Słomiński pierwszy raz w życiu spotkałam i... Niezadowolony pacjent