Monika - opinia (1) Przychodnia to jedna wielka katastrofa ! Dodzwonic się graniczy z cudem ,... Monika Luiza - opinia (1) Weszłam do Ciszy rozdygotana wewnętrznie, z poczuciem, że jestem psychopatką... Luiza nigdy więcej - opinia (1) Ortopeda Piotr Jaworski, to chyba najgorszy z możliwych wyborów.. szorstki,... nigdy więcej
Magda - opinia (1) Totalna żalosc.Nawet wizyta u dzieci zdrowych wiaze sie z opoznieniem w... Magda Anka - opinia (1) Lekarze super ale personel pielęgniarski szczególnie w rejestracji podejście... Anka Elżbieta - opinia (1) Wyrażam opinię w imieniu swoim i teściowej, która miała wykonany zabieg... Elżbieta Barbara i Boleslaw - opinia (1) W tej Przychodni mieliśmy z żona badanie kolonoskopi ze znieczuleniem.... Barbara i Boleslaw Paulina - opinia (1) Kompetentny personel, miłe podejście do pacjenta przez rejestrację i lekarzy. Paulina Ludmiła S. - opinia (1) Dr. Izabela Wiśniowska-Lekarka rozkojarzona całą wizytę sprawiała nieobecnej... Ludmiła S. Ania - opinia (1) To miejsce, w którym liczy się człowiek. Empatia, bliskość, zrozumienie oraz... Ania Ag - opinia (1) "Cisza" to niezwykła przestrzeń. Bezpieczna atmosfera, oaza spokoju i... Ag Kamil - opinia (1) Przychodnia w której pacjent jest najważniejszy , pełen profesjonalizm... Kamil Alicja - opinia (1) Znalazłam Ciszę 2 lata temu. W tamtym okresie czułam że życie moje i dzieci... Alicja Sylwia - opinia (1) Czasem trudno przejrzeć się w lustrze, zobaczyć prawdziwą siebie i... Sylwia Ilona - opinia (1) Podpisuję się wszystkimi kończynami pod potwierdzeniem jakości usług Pani... Ilona Anita - opinia (1) Cisza to wspaniałe miejsce, które stworzyła kobieta o wielkim sercu, Eliza... Anita Ola - opinia (1) Cisza jest wyjątkowym miejscem, w którym znajduje wyciszenie i ukojenie.... Ola Iza - opinia (1) Eliza jest wspaniałą kobietą i terapeutką. Przebywanie i praca z nią pozwala... Iza Agata - opinia (1) Piękna, przyjazna przestrzeń do samopoznania i wzrastania. Zaangażowanie i... Agata Grzegorz Zagórski - opinia (1) Przytulny klimat, poczucie bezpieczeństwa i mądra terapeutka, która pomaga, a... Grzegorz Zagórski