Danuta - opinia (1) Najsympatyczniejszy personel w Trójmiescie! Polecam bardzo gorąco! Danuta A.Z. - opinia (1) Beznadziejna przychodnia, niemiła obsługa, stary zdezelowany sprzęt. A.Z. weronika - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i pomocy medycznej, jakiej mi udzielono w... weronika
N. - opinia (1) Miałam przeprowadzany w tym miejscu dwukrotnie zabieg usuwania zaćmy i jestem... N. Mmmm - opinia (1) Nie polecam z kolejnym dzieckiem musiałam tam się udać bo otrzymałam tam... Mmmm LK - opinia (1) Bardziej niemiłych (wręcz chamskich) pań z rejestracji jeszcze nie spotkałam:( LK Jacek - opinia (1) Chciałbym serdecznie podziękować zwłaszcza Pani z recepcji za bardzo miłą... Jacek Ewa - opinia (1) To jest jakiś żart, panie z recepcji jakby jakąś krzywdę im się wyrządziło.... Ewa Edyta - opinia (1) Punkt pobrań krwi działa tylko 1,5 godziny (7:00 - 8:30). Kolejki ogromne,... Edyta Jerzy - opinia (1) Poprosiłem o radę i formację w sprawie 85letniego ojca obłoznie chorego który... Jerzy Jaga - opinia (1) w tej przychodni zarówno recepcja traktuje pacjentów jak zło konieczne ,... Jaga Patrycja - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie, trafna diagnoza, odpowiedni dobór leków dla... Patrycja Magda - opinia (1) Jeśli chodzi o lekarza pediatra to jak najbardziej polecam doktor Witkowska... Magda Zbigniew - opinia (1) Doktor Jankiewicz to najlepszy lekarz. Nie polecam tej pani. Zbigniew Siostra - opinia (1) Totalne dno. Wyśmiewanie problemu przez Panią doktor, nieprofesjonalne... Siostra Jacek - opinia (1) Pomimo umówionej konkretnej godziny lekarza POZ, ogromna kolejka i czeka się... Jacek Monika - opinia (1) Przychodnia to jedna wielka katastrofa ! Dodzwonic się graniczy z cudem ,... Monika Luiza - opinia (1) Weszłam do Ciszy rozdygotana wewnętrznie, z poczuciem, że jestem psychopatką... Luiza nigdy więcej - opinia (1) Ortopeda Piotr Jaworski, to chyba najgorszy z możliwych wyborów.. szorstki,... nigdy więcej Magda - opinia (1) Totalna żalosc.Nawet wizyta u dzieci zdrowych wiaze sie z opoznieniem w... Magda