Zyta - opinia (1) Praca w rejestracji to koszmar...miejmy litość dla tych pań...nie... Zyta Pacjent - opinia (1) Powiem tak...dzielnica Przymorze mnóstwo ludzi...panie z rejestracji starają... Pacjent Pan Władysław - opinia (1) Panie z rejestracji pracują tam już za długo, pracują bo muszą, czuć powiew... Pan Władysław
Dora - opinia (1) Żal mi pań, które muszą odebrać telefon. Bardzo Wam współczuję. Dora Mieszkanka - opinia (1) Przychodnia jest czynna od godziny 7;00 dodzwonić się to jest porażka nie... Mieszkanka EB - opinia (1) uż drugi dzień jeżdżę na Wilenska do Luxmedu żeby mi zrobili przeswietlenie.... EB Michał - opinia (1) Serdecznie polecam Panią położną Elżbietę Malecką ! Wraz z żoną zostaliśmy we... Michał A... - opinia (1) Pełen profesjonalizm ,trafna diagnoza i odpowiedni dobór leków. Przy tym... A... Damiankw - opinia (1) Serdecznie dziękuje Pani Joannie Pliszce z rejestracji, która pomogła mi... Damiankw Aga - opinia (1) Czasem ciężko się dodzwonić, ale zawsze jest rejestracja online, przez stronę... Aga Batog - opinia (1) Szczepienie w/g umówionej godziny . Wszystko wyjaśnione dokładnie, dziecko... Batog Pac jęt od 30 lat - opinia (1) Tragedia co się tam dzieje . Nie polecam. Pac jęt od 30 lat Mieszkaniec - opinia (1) Bardzo nieżyczliwe i nieogarnięte panie w recepcji. Błędne informacje... Mieszkaniec Pacjent - opinia (1) nie polecam! Kolejna przychodnia, ktora udaje, ze pracuje. Od 3 tygodni... Pacjent Pacjent - opinia (2) Najgorsza przychodnia w Gdańsku, odradzam. W dobie wirusa gdy ludzie oczekują... Pacjent Viola Zieba - opinia (1) Niestety, nagły stan zapalny oka i nie zostałam przyjęta. Taka... Viola Zieba Natalia - opinia (1) Brak możliwości dodzwonienia się do poradni dziecięcej! Natalia Robert - opinia (1) Grupa wsparcia jak najbardziej ok.pomagasz sobie i innym.ale to tylko dodatek... Robert Barbara Latocha - opinia (1) kolejny raz spotkałam się z Pielęgniarkami w Przychodni Onkologicznej... Barbara Latocha Aneta - opinia (1) jest jakiś żart co się dzieje. Rejestracja możliwa tylko w dzień wizyty,... Aneta