Izi - opinia (1) Pierwsza wizyta na NFZ ,a w gabinecie trzeba zapłacić za usługę lekarza bez... Izi Pacjent który już zmienił przychodnie - opinia (1) Tragedia , personel niemiły , niekulturalny , wręcz chamski , omijać z daleka !! Pacjent który już zmienił przych Galina - opinia (1) Lekarz ocenił mój ból kręgosłupa następująco: Kolejny symulant. Nie muszę... Galina
miroslaw - opinia (1) 08.07 mialem termin zaszczepienia''covid''po 2,5 mcu oczekiwania.wchodzac do... miroslaw Barbara - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń do NCM, a jedynie do zatrudnionego laryngologa, Panią... Barbara Janusz - opinia (1) Jestem seniorem 70+. Od wielu lat cierpię na bóle kręgosłupa. Leczenie... Janusz Daria - opinia (1) Tragedia. Umawiają na konkretną godzinę, po czym czas oczekiwania na... Daria Aneta - opinia (1) Pragnę podziękować całemu personelowi oddziału jednego dnia.Przesympatyczna... Aneta Pacjentka - opinia (1) Bardzo słaba obsługa pacjenta, panie w recepcji niesympatyczne, ale przede... Pacjentka Agata - opinia (1) Jestem pacjentką przychodni już od kilku lat. To, co wyróżnia to miejsce to... Agata Agnieszka - opinia (1) Nie polecam poradni chirurgicznej, zdecydowanie! Moja mama miała wskazanie do... Agnieszka Fela - opinia (1) Nie kompetentne rejestratorki , wyśmiewają się ze starszych osób... w trakcie... Fela Krysia5518 - opinia (1) Jedna z gorszych przychodni. Ostatnio zostałam bardzo źle... Krysia5518 Kobieta. - opinia (1) Niestety kolejka po wyniki na cały korytarz, nikt nie wie, że rejestracja i... Kobieta. Marta - opinia (1) Na pierwsza wizyte trzeba troche poczekac, ale jak juz zaczna sie zajecia to... Marta Agnieszka - opinia (1) Próbowałam otrzymać teleporadę, aby otrzymać skierowanie do ortopedy i na RTG... Agnieszka Xyz - opinia (1) Pozytywne zaskoczenie w kwestii szczepienia na Covid. Świetna organizacja,... Xyz Magda - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z opieki w tej przychodni. Teleporada tego samego... Magda Robert - opinia (1) Błyskwiczna pomoc bardzo serdecznie dziękuję Pani Doktor Ani :) Ciesze się że... Robert Justyna - opinia (1) Wizyta u gastrologa p,Wypych najpierw telefon żeby przyjechać... Justyna