A.na.an - opinia (1) Byłam ostatnio kilka razy w laboratorium i mialam doczynienia z młoda... A.na.an Maciej bumbul-gurczynski@wp.pl - opinia (1) Jestem pacjentem dr. Wdowczyk Ostatnia teleporada styczeń 2021r Z powodu... Maciej bumbul-gurczynski@wp.pl Elżbieta Pohl - Duczmal - opinia (1) Empatyczne, mimo zmęczenia uśmiechnięte pomocne pielęgniarki, anestezjolog... Elżbieta Pohl - Duczmal
Wiesława L. - opinia (1) Od dłuższego czasu miałam silne zawroty głowy, wizyty u kilku lekarzy nie... Wiesława L. Jacek - opinia (1) Dno i sto metrów mułu, mimo obowiazku odmawiaja wizyt stacjonarnych z... Jacek pacjent? - opinia (1) Dodzwonienie się do rejestracji graniczy z cudem (dwa tygodnie wiszenia na... pacjent? pacjent zapisany do tej placówki - opinia (1) Możliwość dodzwonienia się do rejestracji graniczy z cudem. Jeśli już... pacjent zapisany do tej placówki Danuta - opinia (1) Niezwykle profesjonalna pomoc, ogrom serca i zaangażowania dla pacjenta, dr... Danuta Andrzej Remiszewski - opinia (1) Trzy pokolenia mojej rodziny korzystają z tej przychodni. I myślimy i mówimy... Andrzej Remiszewski Marta - opinia (1) Lekarz był konkretny i dobrze dobrał córce lekarstwa, wiec ok jestem zadowolona. Marta Krzemiński - opinia (1) Fatalna obsługa pacjenta, kobiety w recepcji bardzo niemiłe a wręcz chamskie.... Krzemiński Agnieszka - opinia (1) Polecam doskonałego fizjoterapeutę - Pana Macieja Helwicha. 3 tygodnie temu... Agnieszka Pacjent - opinia (1) Jest jedną rejestratorka nie miła wredna i że wszystkim ma problem tylko u... Pacjent Adam - opinia (1) Bardzo dobra przychodnia, krótko czeka się na infolinii, także możliwa... Adam Zbigniew Kosiński - opinia (1) Rejestracja to tragedia , Pani rejestrująca zachowuje się jakby pracowała... Zbigniew Kosiński Grzegorz - opinia (1) Obsługa rewelacyjna, krótkie terminy. Grzegorz ania - opinia (1) Czy ktoś może przeprowadzić w tej przechodni kontrolę, umówienie się na... ania Wioleta - opinia (2) Bardzo profesjonalna, szybka pomoc zarówno lekarska jak i pielęgniarska,... Wioleta Julia - opinia (1) Mgr Maciej Helwich - to fizjoterapeuta z dużą wiedzą, uprzejmy, wszystko... Julia Gosia - opinia (2) Nie polecam. Niesympatyczna obsługa na rejestracji. Przez 2 godz nie można... Gosia