Wioleta - opinia (2) Bardzo profesjonalna, szybka pomoc zarówno lekarska jak i pielęgniarska,... Wioleta Julia - opinia (1) Mgr Maciej Helwich - to fizjoterapeuta z dużą wiedzą, uprzejmy, wszystko... Julia Gosia - opinia (2) Nie polecam. Niesympatyczna obsługa na rejestracji. Przez 2 godz nie można... Gosia
tomek - opinia (1) PRL z absurdami. Miałem tele-poradę, chciałem uzyskać skierowanie do lekarza... tomek Alicja - opinia (1) Komuno wróć, tak w skrócie można opisać obsługę w tej przychodni. Panie w... Alicja Mała Mi - opinia (2) Witam , to co się wyprawia w tej Przychodni Lekarskiej przechodzi pojęcie !... Mała Mi Edek - opinia (1) Byłem u doktora Siemaszko bardzo fajny i życiowy lekarz Edek malgorzata - opinia (1) Panie z recepcji nie miłe, obrażone że muszą telefon odbierać . Aroganckie i... malgorzata R - opinia (1) Dr Sylwia Jankiewicz to najlepszy lekarz jakiego spotkałam. R T&A - opinia (1) W gabinecie rtg pracuje wróżka, która oczarowuje dzieci i starszych. Pacjenci... T&A Monde - opinia (1) Nikt nie odbiera na rejestracji dzwonię dwa dni ! Monde M. - opinia (1) Potrzebowałam pilnie zarejestrować tatę do kardiologa. Zadzwoniłam do... M. Katarzyna - opinia (1) Polecam, doskonała obsługa, profesjonalni lekarze. Katarzyna Mateusz - opinia (1) Serdeczne podziękowania dla całego personelu medycznego w imieniu mojej babci... Mateusz pacjent - opinia (1) Dno, nie można się dodzwonić. Masakra. Trzeba zamknąć tę placówkę pacjent Monika Kwiatkowska - opinia (1) Bardzo zła opinia. Zgłasza się automat i rozłącza i tak całymi dniami.... Monika Kwiatkowska Mariusz - opinia (1) Wyrażam na obecną chwilę ... bardzo złą opinię... kontakt tel. jest bardzo... Mariusz dwudziestoparolatek - opinia (1) Nie polecam tej przychodni nikomu, kto ceni sobie czas i swoje nerwy. dwudziestoparolatek Pacjent - opinia (2) Dramat, lekarz przyjmujący od 8 nigdy nie przyjeżdża na czas, a potem wizyta... Pacjent Gabriela - opinia (1) Dno to mało powiedziane recepcja bez empatii nie odbierają telefonu gburowate... Gabriela