Sara - opinia (1) Dostępność do lekarzy oraz ich wiedza medyczna na niskim poziomie. Pacjent... Sara OLA - opinia (1) Moja Mama Ola dziękuje Pani doktor i zespołowi, za profesjonalnie wykonanie... OLA Monika Chod - opinia (1) Nie polecam tej przychodni - szczególnie poradni K- panie położne są... Monika Chod
Monika - opinia (1) 3 godziny nikt nie odbiera telefonu do specjalisty, gdzie są różne numery... Monika Polecam wszystkim (2) W przychodni panuje miła i przyjazna atmosfera. Lekarze są uprzejmi i starają... Kasia Joanna G - opinia (1) Jestem naprawdę zadowolona . Jedną z najlepszych przychodni. Joanna G Karola - opinia (1) W Klinice od kilku lat leczona jest moja córka, teraz ja również zostałam... Karola Marzena - opinia (1) Wspaniali lekarze, onkolodzy i radiolodzy. Bardzo dokladni i kompetentni.... Marzena Marzena - opinia (1) Wspaniali lekarze, dokladni i bardzo kompetentni. Jestem bardzo wdzięczna, ze... Marzena ND:) - opinia (1) Panie w rejestracji poprawnie uprzejme, jedne bardziej inne mniej. Jestem w... ND:) Marta - opinia (1) Jak dobrze , że dr Rosłonkiewicz wróciła do pracy. Bardzo miła osoba, która... Marta pacjentka - opinia (1) Moja mama byla wczoraj w szpitalu i czekała 12 godzin. wszystko przez lekarza... pacjentka Pacjentka - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyt u dr Rosłonkiewicz to jest wyjątkowy lekarz... Pacjentka Alicja - opinia (1) Jestem pod wielkim wrażeniem życzliwości, kultury Personelu pracującego w tej... Alicja Izabela Mazur - opinia (1) Przemiła i profesjonalna obsługa.Cudowni lekarze,pielęgniarki.Oddział... Izabela Mazur Wioleta - opinia (1) Kameralna przychodnia. Korzystam z pomocy pediatry i internisty od 2016... Wioleta Czesława - opinia (1) rejestracja niemożliwa nikt nie odbiera telefonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czesława pacjent - opinia (1) Najgorsza przychodnia jaka może być, lekarze do 14 a nie do 18 jak powinno... pacjent Paula - opinia (2) Obsługa recepcji w klinice ba ul. Kochanowskiego jest skandaliczna, a w... Paula budniewski - opinia (1) Lekarz obsługuje profesjonalnie,ale zdalszym leczeniem jest okropnie.Nie... budniewski