budniewski - opinia (1) Lekarz obsługuje profesjonalnie,ale zdalszym leczeniem jest okropnie.Nie... budniewski Zofia - opinia (1) Bardzo miła i pomocna Pani w recepcji. Pozwolę sobie nawet napisać imię tej... Zofia Baca - opinia (1) Problem z dodzwonieniem się, od 7.30 przez godzinę non stop dzwonię i nr.... Baca
Magda - opinia (1) Rzadko piszę opinie, ale czasem się należy. Niestety nie mogę umieścić oceny... Magda Ewa Skrzypkowska - opinia (2) Korzystałam z wizyty u laryngologa dr Pawła Krawczyńskiego - niesamowity... Ewa Skrzypkowska I.B. van Geelen - opinia (1) Mama zmieniła lekarza po przeprowadzce. P. Dr. Dundicz jest bardzo miłą i... I.B. van Geelen M.T. - opinia (1) 3 dni zajęło mi zapisanie sie do internisty.Za piewszymi dwiema probami po... M.T. Kasia - opinia (1) Przychodnia prowadzona w sposób profesjonalny, miły, kontaktowy. Widać, że... Kasia Ewa - opinia (1) Serdeczne dziękuję p. Beatce K. za pomoc w rejestracji do internisty, za chęć... Ewa Nicole - opinia (1) Bardzo proszę o zajęcie się Paniami z recepcji. W innym przypadku zgłoszę... Nicole iwona karolczak - opinia (1) super super pomoc janeczka jest cudowna moja terapia jako osoba... iwona karolczak Paweł - opinia (1) Ogólnie przychodnie można polecić ale największa wada tej przychodni to pani... Paweł Agajoop - opinia (1) Już nie raz chciałam się podzielić opinią na temat tej placówki a konkretnie... Agajoop Monia - opinia (2) Bardzo miła obsługa, profesjonalne podejście do dziecka. Dziecko nie bało się... Monia Mama - opinia (1) Od kilku miesięcy pediatra na cały dzień przyjmuje 1-1,5h przecież to jest... Mama Lidia - opinia (1) Z poradni korzystam od 2010r. Mili i pomocni lekarze. Obsługa personelu... Lidia Wdzięczna pacjentka z Leźna. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi lekarzy tam pracujących jak i... Wdzięczna pacjentka z Leźna. Iwona - opinia (1) wizyta u doktora Waldemara Słomińskiego ,jest lekarzem zasadniczymi ale... Iwona Monika G - opinia (1) Dzisiaj miałam przyjemność korzystać z usług poradni stomatologicznej.... Monika G Tomasz K. - opinia (1) Ta przychodnia to pomyłka. Czekam na rejestrację od 6.30. o 7.02 pani w... Tomasz K.