Ddd - opinia (1) Coraz gorzej, długie terminy, brak lekarza pierwszego kontaktu z prawdziwego... Ddd Marcin - opinia (1) Chciałbym bardzo podziękować Pani Ewelinie która pobierała mi krew naprawdę... Marcin Monika - opinia (1) Pełen profesjonalizm, pacjent nie pozostaje bez pomocy, polecam Monika
Polityk - opinia (1) Dramat poprostu dramat wielka łaska dodzwonić się zarezerwuj sobie cały dzień... Polityk Ewelina - opinia (1) Lekarze super zwłaszcza dr. Łozowska i dr. Budziło, polecam. Panie... Ewelina Jacek - opinia (1) Rejestracja telefoniczna od 7-00 , dodzwonienie się np. 7-05 i brak miejsc do... Jacek Katarzyna - opinia (1) nie, nie, nie polecam z całego serca Katarzyna Leszek Witlinski - opinia (1) Jestem zachwycony jakoscia Panstwa uslugi dziekuje za zaangazowanie oraz... Leszek Witlinski Dż - opinia (1) Lekarze na poziomie wysokim, dodzwaniam się z pierwszego razu, panie z... Iza - opinia (1) Polecam! Dr Gaca-Kruszyńska jest na prawdę świetnym specjalistą, uprzejma,... Iza Bartłomiej - opinia (1) Jestem pacjentem przychodni od dobrych dziesięciu lat. Normalne terminy na... Bartłomiej Uzależniona - opinia (1) Darmowa, profesjonalna i wszechstronna pomoc-terapeutyczna,... Uzależniona Halina Rybkowska - opinia (1) 15 lutego 2023 roku miałam po raz pierwszy w zyciu kolonoskopię. Nie... Halina Rybkowska Tadeusz Kotowski - opinia (1) Dla mnie rewelacja. Prowadzony jestem przez p .Hanię Rykowską. Jej wiedza ,... Tadeusz Kotowski emerytka GUMedu, pacjentka - opinia (1) Styczeń'23, wizyta umawiana w połowie 2022 roku i mimo,że mam armagedon w... emerytka GUMedu, pacjentka Paweł - opinia (1) Nie dawno przepisałem się do przychodni na Mickiewicza i jestem bardzo... Paweł Ewa - opinia (1) Bardzo dziękuję Pani w rejestracji oraz Szefowej NCM przy ul. Gdyńskiej za... Ewa pacjent - opinia (1) żenada, teleporada umówiona na konkretną godzinę, telefonu od lekarza brak,... pacjent Andrzej - opinia (1) Profesjonalny personel. Leczenie dopasowane do stanu zdrowia pacjenta. Ładny,... Andrzej Tadeusz - opinia (1) Polecam przychodnię. Bardzo dobra obsługa. Tadeusz