Polecam (1) Przychodnia jest przyjazna pacjentom.Personel miły i kompetentny od recepcji... Łucja obsługa-rejestracja (2) Potwierdzam brak profesjonalizmu ze strony pań z rejestracji. Przepływ... kama Danuta - opinia (1) Panie w rejestracji traktują pacjenta jak natręta. Telefonów zwyczajowo się... Danuta
W dobie wolnej konkurencji absurdem jest fakt istnienia takiej przychodni (1) Po prostu brak słów...Jestem zmuszona korzystać z usług tej przychodni, a... dominika grazyna brzeska - opinia (1) wiecej na temat obsługi lekarskiej jesli podany mi zostanie mail do... grazyna brzeska naprawde polecam Dr (1) Po przeczytaniu oipnii byłem przerazony, ale po wizycie jestem pozytywnie... Sławek Na zdrowiu nie ma co oszczedzac!!! :) (1) Ja mam dobre zdanie na temat lekarzy jak i leczenia w tym szpitalu. Lekarze... Asia Dr Skoczyńska (1) Chodzę do dr Skoczyńskiej od małego i powiem jedno, nie ma lepszego lekarza... ICE Pacjent - opinia (1) Tragedia, nie polecam! Pacjent Danuta - opinia (1) Sądzę, że aktualny remont przyniesie zmaiany na lepsze jeżeli chodzi o... Danuta Na zdrowie (1) Endomed - to miła niespodzianka w palecie tzw. usług medycznych, z którymi... Adam Grzybowski ania - opinia (1) Jestem bardzo nie zadowolona z tej przychodni, czekałam ponad miesiąc na... ania Swietna Pani lekarz pediatra!!! (1) Niedawno przeprowadzialm sie z Leby do Gdyni i musialam wybrac lekarza dla... Mama Nikolasa TRAGEDIA (1) Specjalista Laryngolog to totalna pomyłka.co ten człowiek robi na stanowisku... Michał Nigdy więcej Tomografii Komputerowej w Swissmedzie!!!!!! (1) Byłam na Tomografii Komputerowej w Swissmedzie, skierowanie dostałam od... Ola