Panie z przychodni są zawsze konkretne i służą informacją. (1) Od razu szybko da się wszystkiego dowiedzieć, panie w recepcji są bardzo miłe. Wrzeszczanin tragedia (1) gastrolog prywatnie poswiecil mi 3 minuty, wypisal recepte i zegnam, zadnych... beata a ja odwrotnie... (1) Jak dotąd nie spotkałam sie z nieżyczliwym czy niemiłym podejściem do mnie... Kasia
Dobrzy specjaliści, miła obsługa, bydynek klimatyzowany (1) S polecam (1) bardzo sprawna obsługa, polecam paweł Dr Rafało - Super Fachowiec!!!!!!!!!! (1) Terapia Dr Rafało jest rewelacyjna!!! Byłem już u neurologow, terapeutow i... Wdzięczny pacjent. zależy od lekarza (1) Powiedziałabym raczej, że wszystko zalezy od doktora do którego się tam... ja Polecam (1) Polecam Feminę: poza leczeniem można wykonać badania i szczepienia w... gelinde !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) jestem w ciazy i chcialam sie umowic na wizyte zeby zalozyc karte ciazowa w... przyszla mama Lepsza niż inne (1) Bardzo dobra przychodnia. Nie miałam jeszcze żadnych kłopotów z dostaniem... Pacjentka Rejestracja (1) Jestem pacjentem tej przychodni od bardzo dawna i naprawdę mają dobrych... cassiusgda Przychodnia jakich mało (1) Jest to przychodnia jakich naprawdę mało. Profesjonalnie przeszkolony... A.B. zadowolona - opinia (1) Jestem pacjentka tej przychodni przez przypadek. Pierwszy kontakt byl... zadowolona Poradnia "K" (1) Na początku pragnę zaznaczyć, że moja ocena dotyczy tylko poradni... Angi Ginekolog (1) Rzeczywiście zgadzam się z poprzednią opinią na temat pana U. Ten lekarz... Angi W obecnych czasach to raczej rzadki przypadek dobrej opieki medycznej (1) Carasimus MILE (1) Dzis bylam zarejestrowac sie do ginekologa bardzo mila obsluga ale denerwuja... internautkA a propos internisty (1) próbuje dostac sie do internisty od dwóch dni,niestety bezskutecznie,... chora Elwira - opinia (1) Potwierdzam uwagi innych internautów: 1) obsługa w rejestracji nadal jak w... Elwira Elwira - opinia (1) Najgorsza jest "starsza" obsługa w rejestracji. Ale lekarze są "wporzo". Elwira