Tak powinny wyglądać wszystkie przychodnie :) (1) Tak powinny wyglądać wszystkie przychodnie :) Bartek hmmm.... (1) Trudno ocenic tę przychodnię. Z jednej strony dwóch fajnych lekarzy (J. i G.)... JT Medycyna pracy godna polecenia (1) Korzystamy z usług Revimedu niedawno, jednakże już po pierwszym... zadowolona firma
Potwierdzam wcześniejszą opinię. (1) Medycyna pracy bardzo dobrze obsługiwana przez lekarzy i personel.Lekarze... zadowolona firma Beznadzieja (1) Do Siwssmedu nie można się dodzwonić. By połaczyć się z rejestracją trzeba... Anna BARDZO MIŁA PRZYCHODNIA (1) BARDZO MIŁA PRZYCHODNIA JASIA Lekarze których warto polecić (1) Z Endomedem spotkałam się podczas ciąży i z rewelacyjnym dr Zinkiewiczem -... mm ja - opinia (1) niemoge sie zarejestrować do dentysty ja niewiem co to jest cały czas nikt... ja Ręce opadają (1) Wielkie trudności/ w tym roku nie rejestrują do mojego lekarza/ z... Rozczarowana Poradnia K (1) Tak jak moja poprzedniczka, opinia dotyczy tylko poradni dla kobiet.... Izak Godziny czesto nieobowiazuja (1) Najgorsze jest to, ze w momencie, gdy wiekszosc z nas jest zajeta praca... xxx jestem zbulwersowana (1) Miałam przyjemność być przyjęta po wcześniejszym ubłaganiu przez najbardziej... niezadowolona pacjentka Dorota - opinia (1) żeby się dostać do jakiegokolwiek lekarza to już można stracić resztki... Dorota do autora: po prostu pacjent (1) Szanowny pacjencie, jeżeli to możliwe bardzo proszę o przesłanie informacji... Natalia Dębska miło i sympatycznie (1) co prawda nie ma luksusów, parkingów jak w szpitalu Swissmed, ale jest miło,... M Medycyna pracy na wysokim poziomie. (1) Podpisaliśmy niedawno z Revimedem umowę na opiekę medyczną dla naszych... Kadrowa Niesympatycznie ! (1) Pobierano krew mojej wnuczce,pani pobierająca bardzo niesympatyczna i bez... Babcia Zróbcie coś z tą przychodnią !!!!!!!! (1) Dodzwonienie się do przychodni niemalże graniczy z cudem . Mimo wysokiej... edka uwaga na dr.Grzybowską (1) to co mnie dzis spotkalo w przychodni przechodzi wszelkie pojecie, wczoraj... rozczarowana Polecam! (1) Przychodnia mała,czysta,zawsze piękne dekoracje.Rejestracja działa bez... Pacjentka