UWAGA NA WREDNĄ POŁOŻNĄ!! OMIJAĆ (1) Naprawde ostrzegam wszytskich przed pracujacą tam niewyruzomiałą, wredną... Aga MARCIN - opinia (1) Do poradni dzieci zdrowych nie ma osobnego wejścia trzeba przejść przez całą... MARCIN Tragedia.... (1) Najlepiej nie chorować. Część lekarzy ma całkowicie olewające podejście do... zawiedziona
A ja jestem zadowolona (1) Jestem pacjentką tej przychodni od trzech lat,korzystam regularnie gdyz... PaniKa Laboratorium (1) bez zadnych komplikacji pobrana została krew od mojej 6-miesiecznej córci,... Ania Laboratorium (1) bez zadnych komplikacji pobrana została krew od mojej 6-miesiecznej córci,... Ania Kiepsko bo brak Konkurencji (1) Przychodnia teoretycznie świadczy usługi bardzo kompleksowo i nawet nie... Mcz Do Słomińskiego trzeba sią przyzwyczaić (1) Ale nie zgadzam się z opinią że to zły lekarz. Na pewno nie umie rozmawiać z... jolam POLI - opinia (1) Sama przychodnia jest nawet nawet tylko lekarze nie zbyt fajni tak jak... POLI nie warto czekać na wizytę! (1) zdecydowanie nie polecam dr Chrostowskiej. gdy otworzyły się drzwi gabinetu... Ola JA RóWNIEż POLECAM (1) Wszyscy wiemy że leczenie się w dzisejszej dobie jest okropnie trudne... D>K> Lekarz Wojewódzkiej Przychodnii Skórnej - kieeeepsko (1) Czy znacie lekarzy, którzy "leczą" nie patrzą, nie badając pacjenta? Ja znam... Majka uwaga na laboratorium (1) Dwukrotnie wykonane badania krwi wykazaly nieprawdziwa liczbe plytek... Izabela Graża - opinia (1) Jedna z najlepszych placówek. Leczę sie tam od początku i nigdy nie miałam... Graża brak kompetencji (1) Jestem zbulwersowana brakiem profesjonalizmu w badaniu młodzieży. Po... zatroskana matka Profesjonalnie i miło (1) Uważam,że Endomed zasługuje na wyróżnienie.Dobry dostęp do... zadowolony pacjent iksa - opinia (1) Faktycznie. Laryngolog to specjalista od zaliczania ilości pacjentów i... iksa Ta przychodnia to jest jedna wielka POMYŁKA !!! (1) Nigdy nie można dodzwonić się na rejestrację w godzinach kiedy można się... Marcin kasia - opinia (1) każdy z paracowników w recepcji podaje iina kwote za wizyte, usługi... kasia Szanuj czas i pieniądz... (1) Jestem bardzo rozczarowana i zaniepokojona tym co się dzieje w tej... Mimo wszystko-wierny USŁUGOBIORC