niedoszły pacjent - opinia (1) jestem oburzona poniważ taka duża przychodnia, zatrudniająca kilku pediatrów... niedoszły pacjent polecam (1) zaskakująco sympatycznie iprofesjonalnie ... slaw OK (1) mysle, ze moge polecic! Anna
Kiepska sprawa (1) Niestety dość słaba przychodnia - często zmienia się lekarz ogólny, jeden z... outlaw Polecam (1) Do tej przychodni chodzę z dziećmi. Pani doktor Serkies przemiła i nigdy nie... Kasia H. Sobota... (1) ...i sytuacja wydawałoby się beznadziejna. Swiss Med stanął na wysokości... SM Opinia od lekarza;) (1) Tak się składa ze jestem młodą lekarką i tak samo jak sie zapisałam do tej... Szachrajka OBY TAK BYŁO WSZEDZIE! (1) Jestem pacjentką ENDOMEDU od kilku lat i chcę wyrazić słowa uznania nie tylko... Ewa Spox (1) Trenuje od 6 lat i regularnie jestem zmuszony do odwiedzania tej przychodzni.... Wioslarz Lekarze Ogólni (1) Odmawiają przyjęcia pacjenta z wysoką gorączką, gdy lekarz do którego pacjent... Kinga Lello Ogólni o klinice (1) Do tej pory miałem okazję korzystać z tej kliniki 4 razy. Za każdym razem... niezadowolony Magda - opinia (1) ta przychodnia jest beznadziejna w calosci.Lekarz ktory jest rano to... Magda ocena (1) W żaden sposób nie można się dodzwonić,mam małe dziecko i mieszkam daleko... Monika pobieranie krwi to koszmar (1) Bylam ostatnio na pobraniu krwi w przychodni po raz pierwszy i... Magda gosia - opinia (1) a ja odradzam i to stanowczota przychodnie nowy chelm nie mozna dostac sie do... gosia usg bioderek dziecka (1) kilka tygodni po urodzeniu sie naszej coreczki udalismy sie do ortopedy... bs Tikabella - opinia (1) Najgorsze jest to, że swoją chorobę należy przewidzieć tydzień a najlepiej... Tikabella Coraz gorzej (1) Korzystam z usług baltimedu od początku jego istnienia. Z obawą stwierdzam,... Anna Napoleone - opinia (1) Poziom przyjmowania pacjentów w naglej potrzebie żenujący. Z goraczka nie... Napoleone poradnia dla dzieci (1) Jeśli chodzi o poradnie dla dzieci to nie polecam. To co dzieje się w tej... ss