arogancja i standardy peerelu (1) uważam za skandaliczne funkcjonowanie placówki. terminy dostania się do... maik omijać z daleka (1) Po ostatniej wizycie u pediatry i też u innego lekarza zdecydowanie szukam... rozczarowana dr Rafało (1) polecam każdemu kto ma problemy z kręgosłupem. przez własną głupotę... pacjent
obsługa rejestracji TAK, leczenie NIE! (1) Ja również miałam \"przyjemność\" z Panią T. - ginekologiem - prowadziła moją... aga poradnia dla dzieci (1) Umówienie się na szczepienie graniczy z cudem. Panie w rejestracji bardzo... w rejestracja PORAŻKA!! (1) absolutny brak kompetencji i podejścia do klienta!! Przecież to NZOZ a nie... Mersal Bez stresu!! (1) Jestem pacjentką od dłuższego czasu i pragnę podziękować zarówno obsłudze... długoletnia pacjentka nikt nie odbiera telefonu (1) Dzwoniłam na wszystkie dostępne numery, zgłasza się automat, prosi żeby... Magda KPINA (1) BEZCZELNA OBSłUGA NIEKOMPETENCJA NR 18 TELEFONY PODANE NA STRONIE... MAREK PAWLOWSKI NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Szczególnie dr. Izabelli Wiśniowskiej, która jest niemiła, burkliwa, a... Paulina endokrynolog-gorąco polecam (1) Jestem od niedawna pacjentką Pani dr.Świątkowskiej i jestem bardzo ale to... Aleksandra Wojtczak zadowolona (1) Lekarze są bardzo mili i fachowi. Bardzo szybko zostałam umówiona na... ola Polecam (1) Polecam wszystkim pacjentkom wspaniałego ginekologa dr Andrzeja Zinkiewicza... Danuta Świtalska Byłoby rewelacyjnie... (1) gdyby nie rejestracja. Panie źle pojmują ciągle nadal zakres swoich... EBC Rejestracja... (1) Bardzo trudno jest się dodzwonić,tzn sygnał jest wolny ale nikt nie odbiera.... Pacjentka ... Reumatolog sobie życzy... (1) Jakaś masakra! Jestem młoda, ale jak się okazało mam problemy reumatyczne.... Mika Przemek - opinia (1) Nie można umówić sie na wizytę nawet w następnym dniu od dnia zachorowania,... Przemek uwaga na cytologię (1) Oświdczam wszystkim potencjalnym pacjentkom ginekologicznym, aby w miarę... iwonika Lekarze świetni! Ale rejestracja ogólne do niczego. (1) Lekarze świetni, Pani Doktor Serkies najlepsza z możliwych! Nie znam lepszego... VAMPirica tak powinna wyglądać każda poradnia (1) Fantastyczni lekarze i pielęgniarki o wielkim sercu zwłaszcza dla maluchów.... Iza