Przyjaciółka żonatego problem z żoną

Jestem przyjaciółką żonatego faceta, znam go od ok 7miesięcy. Między nami jest 10 lat różnicy , on po 30 stce, ma 2 dzieci. Bardzo dobrze się dogadujemy. Mogę mu się ze wszystkiego zwierzyć, wie, że nie układa mi się z moim facetem, mogę mu powiedzieć wszystko. jest miły i opiekuńczy. Bardzo dużo smsujemy od rana do wieczora, do tego czaty. Ogromnym problemem jest jego żona. Widziałam ją tylko raz, nawet z nią nie rozmawiałam, spotykam się w zasadzie tylko z nim. Wie o mnie. No i zaczyna się problem bo mi kobieta nie daje żyć, wysyła smsy, że nie życzy sobie naszych kontaktów, on mi mówi, że zażądała żebyśmy zerwali kontakt. Oczywiście tego nie zrobiliśmy, bo dlaczego. Ona ma pretensje, ze się nadal przyjaźnimy, nawet napisała, że przez nas płacze, robi w domu awantury. No ale jeżeli jej mąż nie chce ze mną zerwać kontaktu to dlaczego ja mam? Napisałam jej w końcu żeby się odpier... I narazie spokój. Dodam, że mój przyjaciel ma inne koleżanki ale ona do nich nie pisze. A ona teraz siedzi w domu z dziećmi bo straciła pracę i widocznie jej się nudzi. Czy ktoś z was był w podobnej sytuacji, ja nie dam zniszczyć tej przyjaźni.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 154

Re: Przyjaciółka żonatego problem z żoną

bla bla bla
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Co ona ma w swoim poważaniu ,to ja już nie chcę wiedzieć :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A Viki ma to w.....serdecznym poważaniu :)

Jaki odbiorca taki przekaz :)

No bo przecież potem będzie bezrobotna i mało chodliwym towarem :)
Genialny przekaz :)

o czym ty piszesz? PRzeciez to nie jest prawdziwa przyjazn, tylko d*pczenie na boku! Ludzie! Ja tez kiedys mialam 20 lat i kolegow starszych niz 10 lat. Ale mialam zasade. Nigdy nie umawialam sie z zonatymi,z ajetymi. Jak tylko wychodzilo to na jaw od razu urywalam kontakt, bo ja nie bylam zaangazowana, a wiedzialam, ze inna kobieta jest robiona w jajo. A to nie jej wina, ze facet szuka mlodszej na boku. Jeden nawet powiedzial, ze jest wdowcem, a obraczke nosi z szacunku do zony. Ale za kilka dni nastapil cud. Jego zona zmartwychwstala:) Widzialam ich na miescie:) Coz, ja sie posmialam, on nie wiedzial jak zareagowac, kajal sie przed zonka. To ani nie moj problem, ani nie jej, tylko jego. Ja tam wierze, ze takie dwulicowe zachowanie do nas wraca, wiec miejscie sie na bacznosci i nie robcie drugiemu co wam niemile.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 2

Używając życia :) Bo padnę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pieprzycie już, temat chyba już został wyczerpany
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

jak to co sie dzieje za jej plecami? To co zawsze. Facet obraca ja w wolnej chwili zapewniajac, ze ja rozumie, ze jej sie nie uklada, otacza ja opieka, po czym wraca do domu i mowi, zonie, ze jakas guaniara sie do niego przypetala, ze to tylko kolezanka, takie nic. To sie dzieje:) Myslisz, ze on ja szanuje? PRzestac. Podyma ta, znudzi mu sie, wymieni na kolejny przechodzony model. Takie cichodajki tak maja. Zawsze beda tylko przyjaciolkami czyis mezow, tymi drugimi. Straszne uczucie co?:)
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 0

No. I dziewczyna została upewniona w tym, że dobrze robi używając życia :) GRATULACJE

mase kobiet jest w podobnej sytuacji co ty. Mase zon jest robionych w chugo przez takie kur(((wiszony))) jak ty. Piszesz, ze on jest opiekunczy? Ciekawe jak w platonicznej przyjazni on pokazuje swoja opiekunczosc. Zycze ci, zebys kiedys byla na miejscu jego zony. Kiedys tez bedziesz starsza, po 40 czy 50, a wtedy twoj mezczyzna znajdzie sobie 20letnia przyjaciolke, ktora na twoje prosby odpisze ci, zeby spier$$$ dalala:) Pewnie wtedy bedziesz bezrobotna i bedziesz sie nudzic:) Niewazne. Wazne, ze kiedys los ci odplaci:) Tymczasem korzystaj poki mozesz i poki cialo jedrne. Za 10-15 lat nie bedziesz juz taki CHODLIWYM towarem na rynku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Viki jest młoda i głupia ! Nie ma pojęcia o przyjazni a to czym pisze to przynajmniej z jej strony jest rodzące sie uczucie do niego , a nie bezinteresowna przyjażń ! Spójrzcie jaki ma stosunek do jego żony - widziałam ja tylko raz nie rozmawialam z nia !- a.... szkoda pisac na ten temat , zrozumie jak dorosnie narazie mysli ze jej wszystko wolno, a ten idiota dowartosciowuje sie znajomoscia z młoda typiarą.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie! Ja też mam przyjaciela, wieloletniego, jeszcze ze studiów. Odkąd się związał (zresztą z dziewczyną, którą poznał dzięki mnie) staram się, nie spotykać z nim sam na sam, zawsze z nimi dwojgiem, nie kontaktować się z nim, ale z nimi. Każdą wiadomość kieruję do nich. Może czasem brakuje mi możliwości np wyżalenia się mu sam na sam, ale są rzeczy ważne i ważniejsze.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Viki - to nie Ty masz problem z żoną, tylko Oni mają problem z Tobą. Uszanuj Ich związek, bo możesz zepsuć czyjeś życie. A nazywanie 7-miesięcznej znajomości przyjaźnią to wielka przesada. Facet pewnie jeszcze nie dojrzał do męskiej decyzji ale to pewnie kwestia czasu.
Ciekawe, jak Ty byś się zachowała będąc na miejscu Jego żony?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przyjaźnię się z kolegą z pracy (zawód, w którym pracują w większości mężczyźni, więc koleżanek z pracy nie mam), ale nigdy nie robię NIC, czego sama nie chciałabym doświadczyć. Poznałam Jego Narzeczoną, bardzo fajna dziewczyna. Zaprosili mnie na ślub i to Ją, nie Jego traktowałam priorytetowo. Gdy Go o coś pytam, nie zapominam o Niej. To nie Jemu życzę udanego dnia, nie Jemu udanych wakacji itp., ale IM, bo jest ICH DWÓJKA. Tak powinno być - szacunek dla związku, a przyjaźń bardzo ważna, ale na odpowiednim poziomie, bez destrukcji.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0

Viki Ty jesteś dobra kobieta, tylko masz cipkę łajdaczkę.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odwal się od faceta i tyle. Na miejscu żony bym Ci kłaki powyrywała, a nie smsy wysyłała.

Fakt jest taki, że facet powinien się żoną i dziećmi zajmować, czas z nimi spędzać, a nie z siksą czatować i smsy wysyłać.

Na co Ty liczysz? Że Cię przeleci? No i co wtedy? Przeleci, a żony i tak nie zostawi, bo dzieci, zobowiązania, kredyty itp.

Zasada jest prosta, nie wpieprzać się między wódkę a zakąskę.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale co sobie pogadaliśmy to nasze. Obywatelski obowiązek spełniony :) Amen :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ona i tak zrobi swoje. Bez względu na to co ludzie tu wypisują. Widocznie jest jędzą i dobrze jej z tym :) i temu facetowi też.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piszeta , piszeta :-) swoje przemyślenia a autorka wątku ma na to wywalone , przez kilka dni nawet nie potrafiła odpowiedzieć na pytania a juz 100 odpowiedzi jest .

Myśle ,że temat wyczerpany.

Inne tematy z forum

pan szuka pana (12 odpowiedzi)

poznam faceta bi dzis

Co myslicie na temat poligamii? (27 odpowiedzi)

W koncu czlowiek z natury jest poligamista, a monogamie wymyslile niektore religie... Jakie sa...

Dyskrecja (5 odpowiedzi)

Miła gotowa na wszystko ;*