Pseudohodowla

Przestrzegam przed zakupem psów z hodowli na Osowej. Psy mają nużyce, wady genetyczne. Właścicele produkuja psy, krzyżując psiaki jak popadnie....Nużyca, ciezkie alergie, wady wrodzone serdusza, psy dwupłciowe...mozna wymieniac dalej a psy potem sie tylko męczą, a my wlascieciele stajemy na glowie aby im pomoc....dla większosci z nas pies jest członkiem rodziny, ze zrobimy wszystko aby im pomoc. Specjalne karmy, drogie badania I leczenie...to cena jaka placimy ..
popieram tę opinię 78 nie zgadzam się z tą opinią 13

Re: Pseudohodowla

Zakupiłam również pieska z tej hodowli
Myśle że to co jest tutaj napisane mija się totalnie z prawdą
Wydaje mi się że gdyby psy były tak bardzo chore to byłoby to widoczne już w wieku 7 lub 8 tygodni
Moja psina jest zdrowa i była zdrowa
Nie mam żadnych przeciwskazań co do tej hodowli
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 15

Witam,
Czy ktoś posiada opinie na temat hodowli szpiców miniaturowych, lokalizacja Gdynia Śródmieście ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wy piszecie o hodowli z osowej Sorki ale nie ten adres
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja przestrzegam przed hodowca z okolic Szymbarka, egiertowa, koscierzyny . pan sprzedaje psy przez brame, przynosi ze stodoly.Ma wiele ras psow. Rozmawialem z niejedna osoba z ktora znalazlem kontakt. Psy chore mnozone na potege niejenokrotnie z rodzenstwem. Chore oczy, robaki i parowiroza. Nie sposob wymienić. Pies smierdzi jak nie wiem co. Owczarki, malmuty, chiulala, labradory, mopsy,border colie, pinczery...cholera mnie bierze jak to widze na olx.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Była już próba zrobienia sprawy sądowej, ale wszystko zostało zamiecione pod dywan...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, nas spotkała ta sama sytuacja....może moglibyśmy jakoś wspólnie złożyć to zawiadomienie, jest nas więcej tutaj..., żeby te pieski dalej nie cierpiały
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Możesz mi coś więcej powiedzieć, dlaczego odradzasz tę hodowlę ? W weekend mamy jechać odebrać od nich właśnie pieska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z tym się zgadzam. Ale ja metrykę otrzymałem pocztą. I nie narzekam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bzdura, metryka powinna być wraz z umową kupna psa.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

A zarejestrowałaś chip i wysłałaś do hodowcy? Wtedy odsyłana jest metryka w ciągu 3 miesięcy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam, czy ktoś z Państwa po zakupie psa z hodowli Arka/Tobi otrzymał metrykę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Można wiedzieć jaka nazwa tej hodowli ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja robię krzywdę? Nie no to jakiś żart! Krzywdę robi ten co sprzedaje chore zwierzęta ... i ten co broni go w dziwny sposób ...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Neon - znowu twoje teorie spiskowe. Jestem z trójmiasta i miałem niedaleko żeby podjechać. pojechałem tam żeby zobaczyć czy to co się tu pisze jest prawdą. Robisz ludziom krzywdę. Chętnie będę świadkiem i taka propozycję już złożyłem na miejscu :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

jeszcze jedno... raz piszesz jako on teraz jako ona . Czy to nie dziwne?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

robiłeś sekcję czy nie?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

znowu teoria spiskowa.... ty to nie pan z sekcją?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kompletne brednie co pisze Robert ... dziwne jest twoje zaangażowanie w obronę tej hodowli ... nie masz psa a jeździsz niby tam i dzwonisz ? Jestem pewna że to ktoś z ich otoczenia ...
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Czy mój kociak jedzący karmę dla seniorów pogorszy jego stan? (3 odpowiedzi)

Mam dwie kotki, Sansę-10 i Persefonę- 6 miesięcy. Sansa je karmę dla starszych kotów Purrina,...

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

Hodowla z Wyczechowa (13 odpowiedzi)

Nie polecam kupna psa z Wyczechowo. Kupiliśmy pieska który miał ważyć 2 kg i być miniaturka...