ŚWIATNA PANI PSYCHOLOG KATARZYNA!!!! (1) Polecam w 100%. Pełen profesjonalizm. I co najważniejsze zna sie babka na... Ona_Gdynia to Psycholog, który wie jak pomóc (2) coż poszukuję sobie tutaj lekarzy na te moje różne dolegliwości i z... stworek opinia (1) Polecam. Przyszłam do Ośrodka z tzw. życiowymi problemami z którymi można... kamila
Maryla - opinia (1) Witam. Do wizyty w tym ośrodku zostałam namówiona przez innego psychologa -... Maryla Dziekuję (1) Dziękuję, że jesteście. Zanim trafiłam na konsultację moje życie było na... Iza Rowniez nie polecam (1) To jest jakas kpina z pacjenta. Jak ja bylem to chcial mi zrobic sesje przy... Michał DO SZCZESCIA KAZDY MA PARWO ... (1) Właśnie zaczęłam terapie z Mgr Psycholog Katarzyną Niski. To dopiero początek... E. zdecydowanie polecam (1) Pani Ania spokojnie i konsekwentnie dążyła do znalezienia przyczyny powstania... Ania Polecam (1) Terapia prowadzona profesjonalnie przez psychologa Pawła Brzezińskiego... JP satysfakcja 100% (1) Mając spore problemy motywacyjne i niskie poczucie własnej wartości udałem... Wojciech Z Jestem zadowolony (1) Cenię miłe i profesjonalne podejście, które w tym gabinecie znalazłem. Polecam. Dariusz Wołowski pawel - opinia (1) Jak dla mnie, profesjonalnie pawel gorąco polecam! (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta i do tego 100% skuteczność... Piotr L pełne zrozumienie (1) długo się zastanawiałem, czy warto skorzystać z takiej pomocy. ale zdobyłem... s. Barbara - opinia (1) W marcu zeszłego roku w wyniku ciężkiego kryzysu życiowego skorzystałam z... Barbara polecam Psychologa (1) polecam Psychologa pacjentka Ogólnie jestem zadowolony z wizyty (1) Dobre podejście do pacjenta Robert Serdecznie polecam (1) Pani psycholog niezwykle miła, doświadczona i kompetentna. Cechuje ją łatwość... Anita dla mnie załamka (1) pani nawet sympatyczna, ale ja czułam, że mam problem, a pani była... Joanka Ośrodek godny polecenia (1) Pragnę goroąco podziękować Pani Katarzynie za terapię. Dzięki cotygodniowym... M.K.