Stronniczosc i brak profesjonalizmu (2) Pani psycholog kilkukrotnie podczas terapii malzenskiej pokazala, ze jest... Agnieszka zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm, skuteczność w działaniu, otwartość w kontakcie,... Karol ciekawe warsztaty z mandali (1) Byłam na warsztatach z mandali organizowanych przez dziewczyny z ośrodka i... Edyta
polecamy bardzo. (1) kompetentna i rzeczowa. bardzo pomocna w terapii par. cieszę się z tego co... paweł kamila 100% (1) Przez wiele lat miałam problemy z normalnym życiem.. wszystko było bez... KG dr Krysia (1) Pani Doktor nie żyje. Uratowała mi życie. Dwa razy. Nie ma słów żeby opisać... Lilka Kompetentnie (1) W Poradni Osiek udzielono mi kompetentnej porady w jaki sposób mam postępować... Marek Polecam każdemu (1) Bardzo dobrze wspominam konsultacje. Cieszę się, że trafiłem do tej poradni... Tomek hmm (1) dziwne prowadzenie terapii, ciągle jakas hipnoza i powroty do dzieciństwa.... Judyś Polecam ! (1) Polecam z całym przekonaniem, bardzo dobra terapeutka, świetny rodzaj... dodo polecam (1) Skorzystaliśmy z terapii dla par, chociaż długo się wahaliśmy to warto było... Maria iTomasz Super profesjonalnie i bardzo przyjazna atmosfera (1) Wspaniałe połączenie profesjonalizmu i przyjaznej atmosfery - zdecydowanie... klientka WARTO!!! (2) Do Centrum trafiłam za namową przyjaciółki.W miłej i ciepłej atmosferze... Ania POLECAM (1) Bardzo gorąco polecam tą psycholog wszystkim, którzy mają problem z... Eliza coś tu działa w dobrą stronę (1) nigdy nie wierzyłam w skuteczność takich rozważań i pogaduszek, a jednak coś... Iza D. polecam tą Panią Psycholog (1) uważam, że ta Pani Psycholog jest super terapeutą, duży plus to fakt, że jest... mk ja także polecam (1) nie ma potrzeby długiego oczekiwania na terapię i ceny też nie są najgorsze,... marta polecam (1) polecam Norbert/Gdańsk a ja jestem na tak! (1) a ja jestem na tak! Krzysztof ola - opinia (1) Serdecznie polecam ! ola