POLECAM (1) Bardzo gorąco polecam tą psycholog wszystkim, którzy mają problem z... Eliza coś tu działa w dobrą stronę (1) nigdy nie wierzyłam w skuteczność takich rozważań i pogaduszek, a jednak coś... Iza D. polecam tą Panią Psycholog (1) uważam, że ta Pani Psycholog jest super terapeutą, duży plus to fakt, że jest... mk
ja także polecam (1) nie ma potrzeby długiego oczekiwania na terapię i ceny też nie są najgorsze,... marta polecam (1) polecam Norbert/Gdańsk a ja jestem na tak! (1) a ja jestem na tak! Krzysztof ola - opinia (1) Serdecznie polecam ! ola Pomogli (1) Już po jednym spotkaniu wyszedłem bardzo zadowolony! Psycholog stworzyła... Jakub jestem na nie (2) jestem na nie a Niestety... (1) Mam takie same odczucia, jak Agnieszka. Byłam na kilku bądź kilkunastu... ... szukającym i chcącym zmienić pracę - warsztaty rozwoju zawodowego (1) dotarłem do wiedzy, jakie są moje najmocniejsze strony i w którym kierunku... Bartek Jestem wdzięczna Panu Wojtkowi (1) Bardzo dziękuję za okazaną pomoc! Odzyskałam chęci do życia. Oczywiście... Zofia warsztaty rozwoju zawodowego (1) Witam Wszystkich, Na przełomie marca i kwietnia br uczestniczyłam w... Beata B Nareszcie to wiem! (1) Uczestniczyłam w warsztatach rozwoju zawodowego i przerósł on moje... Ewa Gorąco polecam! (1) Brałam udział w warsztatach rozwoju zawodowego "Talenty i rezultaty"... Hania słabiutko (3) Zgadzam się z poprzedniczką. Pani Zgirska moim skromnym zdaniem posiada... zaborki Uczestniczyłam w warsztatach rozwoju zawodowego. Polecam... (1) wszystkim chcącym zmienić dotychczas wykonywany zawód, dotychczas... Patrycja BĘDĘ MU CHYLIĆ CZOŁA DO KOŃCA MOICH DNI (1) DDA,PATOLOGIA..MOGŁABYM WYMIENIAĆ CZEGO W ŻYCIU DOŚWIADCZYŁAM,TYLKO PO... MONIA polecam kierowcom taksówek (1) Od lat chodzę na badania to tej pracowni. Bardzo miła Pani Psycholog. Dobrze... Krzysztof rolba - opinia (1) Ja jestem bardzo zadowolona!!! Poszłam, bo wszystko się waliło i nie mogłam... rolba