Problemy- inaczej (1) Czy można porozumieć się w sytuacji rozwodu? Okazuje się, że tak. Warto,... Beata pomoc bardzo profesjonalna-polecam serdecznie (1) trafilam w ciezkiej sytuacji na terapie, kolezanka polecila mi pania... Maria S. Terapia grupowa- więcej niż oczekiwałam (1) Długo się zastanawiałam zanim zdecydowałam się na uczestnictwo w terapii... Gość
moja opinia o pani psycholog Marzenie Reńskiej (1) Ciepła w obyciu, bardzo życziwa, nie poddająca się emocjom kobieta. Łamie... Marek Pomoc dla ludzi którzy stracili nadzieję (1) Nasze małżeństwo stało na skraju przepaści, tylko mały krok dzielił nas od... Ania i Piotr CUDNE MIEJSCE (1) PAni Agnieszka z Panią Marleną dały mojemu dziecku coś czego w szkole nie... Mama fajnego inaczej REWELACJA (1) Muszę przyznać, że pani Joanna bardzo pomogła mi w wyleczeniu się z zaburzeń... Tukan Bardzo profesjonalna i życzliwa obługa (1) Szczerze polecam Panią psycholog. Profesjonalne i rzeczowe podejście do... is Polecam (1) Zdecydowanie polecam. Panie pracujące w Jaspiku są kompetentne,... Maria Polecam (1) Polecam tego psychoterapeutę. Fachowa pomoc, przytulny gabinet, najwyższe... Marcin Polecam (1) Pragnę polecić wszystkim pomoc psychologiczną Pani Lilianny Chrząszcz a... A. polecam (1) polecam Janusz Edmund - opinia (1) Terapia przebiega na jasnych zasadach, można uzyskać rzeczywistą pomoc. Polecam Edmund Marcin S. - opinia (1) Długo się zbierałem zanim odważyłem się skorzystać z terapii, i jak się... Marcin S. Pani Magda jest niesamowita. (1) Pierwszy psycholog, który podszedł do mojego problemu w tak otwarty sposób,... Jacek W. polecam (1) Jeśli ktoś naprawdę chce skorzystać z pomocy i jest gotowy na wysiłek... Ja Nowe życie (1) Byłam na granicy załamania psychicznego,pustka wokół mnie, nie wiedziałam jak... Emilia gabinet Gdynia (1) Polecam Panie psychoterapeutki, ja korzystałam z terapii odchudzającej a moja... Dorota Dr.Paniewski (1) Również byłem pacjentem dr.Paniewskiego. Skierował mnie na oddział dzienny w... MACIEJ Pomogło (1) Chciałam podziękować Pani, za to, że odnalazłam drogę, za to że popełniam... Agnieszka