wizyta (1) Pani Agata została polecona mi przez znajomego. Nie zawiodłem się. Odznacza... pacjent Najlepszy wybór (1) Pani Beata pomogła mi odmienić życie. Nie istnieją słowa, które umiałyby... Magdalena Pomogło - dobrze mieć kogoś takiego. (1) Podejście Pani Agnieszki jest w pełni profesjonalne, przy czym na wizytach... key
genialny przewodnik (1) Pani Agnieszka wydobyła mnie z oparów beznadzieji. To genialny człowiek... Joanna wizyta u tej pani nic nowego do mojego życia nie wniosła.. (2) .. za to uszczupliła trochę portfel. miałam wrażenie jakbym wpadła na... kobieta Polecam (1) Miłą obsługa, bez kolejek. Polecam Adam Zdecydowanie polecam ! (1) Polecam psycholog Joannę Jórasz, byłam u niej w trudnym momencie swojego... Monika Bardzo kompetentnie i skutecznie (1) P. Aurelia troszczy sie o swoich pacjentow, wierzy w nich, pozwala poczuć się... Maja mk - opinia (1) Naprawdę sporo jej zawdzięczam, trafiłem do niej w wyjątkowo kiepskim stanie... mk bardzo dobra terapeutka (1) pomogła mi gdy bardzo tego potrzebowałam. pani Anna to bardzo dobra terapeutka. lucyna Polecam (1) Gorąco polecam Andrzej Polecamy Panią Psycholog Magdalenę Klein (1) Nasze małżeństwo wisiało na włosku. Prawie każda rozmowa kończyła się... Marcin i Monika fachowa pomoc (1) Otrzymałam pomoc, której potrzebowałam. Profesjonalne, rzetelne, ale także... Anna Problemy- inaczej (1) Czy można porozumieć się w sytuacji rozwodu? Okazuje się, że tak. Warto,... Beata pomoc bardzo profesjonalna-polecam serdecznie (1) trafilam w ciezkiej sytuacji na terapie, kolezanka polecila mi pania... Maria S. Terapia grupowa- więcej niż oczekiwałam (1) Długo się zastanawiałam zanim zdecydowałam się na uczestnictwo w terapii... Gość moja opinia o pani psycholog Marzenie Reńskiej (1) Ciepła w obyciu, bardzo życziwa, nie poddająca się emocjom kobieta. Łamie... Marek Pomoc dla ludzi którzy stracili nadzieję (1) Nasze małżeństwo stało na skraju przepaści, tylko mały krok dzielił nas od... Ania i Piotr CUDNE MIEJSCE (1) PAni Agnieszka z Panią Marleną dały mojemu dziecku coś czego w szkole nie... Mama fajnego inaczej REWELACJA (1) Muszę przyznać, że pani Joanna bardzo pomogła mi w wyleczeniu się z zaburzeń... Tukan