Agnieszka - opinia (1) Kiedyś moje serce malało i bladło. Na oddział trafiło w odcieniu fioletu,... Agnieszka polecam (1) Bardzo konstruktywna, konkretna i ciepła w odbiorze osoba. B ogólnie do bani!!! (2) miałam problemy i oczekiwałam od tej pani pomocy fachowej ale zobaczyłam... xxx
bardzo dziekuję! (1) długo szukalam miejsca w ktorym można połaczyć mądrośc profesjonalizm i... aleksandra Polecam! (1) Wcześniej szukałam pomocy u dwóch psychologów.. podejście przedmiotowe ,... Karolina Polecam!!!! (1) Bardzo profesjonalna i skuteczna pomoc. Panie psychoterapetki są miłe,... Joanna Po prostu super ! (1) Po wizycie u p. Mrówczyńskiej zacząłem odczuwać w swoim życiu wielkie zmiany,... Medi Pacjent - opinia (1) Skorzystalem z uslug psychologicznych pani psycholog Kariny Boguckiej Groos,... Pacjent Eli - opinia (1) To bardzo dobry psycholog.Wyciagala mnie nieraz i nie dwa z dolow z ktorymi... Eli jedna wizyta - pozytywna (1) Byłam u Pani Małgorzaty, córka ma problemy z dotykaniem sie w miejscach... aaa warte polecenia (1) fajne miejsce ze świetnym podejściem do dzieci. Synek po zajęciach... Małgorzata dobry lekarz (1) nienazuca za duzo leków daje leki ze by nieskodziły tak jak inni psychiatrzy... Wojciech ŚWIATNA PANI PSYCHOLOG KATARZYNA!!!! (1) Polecam w 100%. Pełen profesjonalizm. I co najważniejsze zna sie babka na... Ona_Gdynia to Psycholog, który wie jak pomóc (2) coż poszukuję sobie tutaj lekarzy na te moje różne dolegliwości i z... stworek opinia (1) Polecam. Przyszłam do Ośrodka z tzw. życiowymi problemami z którymi można... kamila Maryla - opinia (1) Witam. Do wizyty w tym ośrodku zostałam namówiona przez innego psychologa -... Maryla Dziekuję (1) Dziękuję, że jesteście. Zanim trafiłam na konsultację moje życie było na... Iza Rowniez nie polecam (1) To jest jakas kpina z pacjenta. Jak ja bylem to chcial mi zrobic sesje przy... Michał DO SZCZESCIA KAZDY MA PARWO ... (1) Właśnie zaczęłam terapie z Mgr Psycholog Katarzyną Niski. To dopiero początek... E. zdecydowanie polecam (1) Pani Ania spokojnie i konsekwentnie dążyła do znalezienia przyczyny powstania... Ania