warto (1) cierpliwy, rzeczowy, nietypowy, potraktował sprawę poważnie. Pokierował do... jola Dziękuję (1) Cieszę się, że w odpowiednim momencie otrzymałam wsparcie od pani Asi,... Kasia Polecam (1) Pierwszy raz korzystałem z usług psychoterapii i cieszę się że trafiłem do... Adam
Joanna Walczak - psycholog (1) Wspaniały psycholog, świetne podejście do pacjenta - złote serce- a... Józefa Pałubicka Pomogło :) (1) Przyszedł kiedyś czas, by usiąść na przysłowiowej kanapce i pogadać o... Dariusz opinia (1) Goraco polecam!!!!!!!!!!!!!!! Magda Super specjalista (2) Pani Doktor jest wybitnym specjalistą. Pomogła mi w rozwiązaniu poważnego... Kobieta Stronniczosc i brak profesjonalizmu (2) Pani psycholog kilkukrotnie podczas terapii malzenskiej pokazala, ze jest... Agnieszka zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm, skuteczność w działaniu, otwartość w kontakcie,... Karol ciekawe warsztaty z mandali (1) Byłam na warsztatach z mandali organizowanych przez dziewczyny z ośrodka i... Edyta polecamy bardzo. (1) kompetentna i rzeczowa. bardzo pomocna w terapii par. cieszę się z tego co... paweł kamila 100% (1) Przez wiele lat miałam problemy z normalnym życiem.. wszystko było bez... KG dr Krysia (1) Pani Doktor nie żyje. Uratowała mi życie. Dwa razy. Nie ma słów żeby opisać... Lilka Kompetentnie (1) W Poradni Osiek udzielono mi kompetentnej porady w jaki sposób mam postępować... Marek Polecam każdemu (1) Bardzo dobrze wspominam konsultacje. Cieszę się, że trafiłem do tej poradni... Tomek hmm (1) dziwne prowadzenie terapii, ciągle jakas hipnoza i powroty do dzieciństwa.... Judyś Polecam ! (1) Polecam z całym przekonaniem, bardzo dobra terapeutka, świetny rodzaj... dodo polecam (1) Skorzystaliśmy z terapii dla par, chociaż długo się wahaliśmy to warto było... Maria iTomasz Super profesjonalnie i bardzo przyjazna atmosfera (1) Wspaniałe połączenie profesjonalizmu i przyjaznej atmosfery - zdecydowanie... klientka WARTO!!! (2) Do Centrum trafiłam za namową przyjaciółki.W miłej i ciepłej atmosferze... Ania