zdecydowanie polecam (1) Pani Ania spokojnie i konsekwentnie dążyła do znalezienia przyczyny powstania... Ania Polecam (1) Terapia prowadzona profesjonalnie przez psychologa Pawła Brzezińskiego... JP satysfakcja 100% (1) Mając spore problemy motywacyjne i niskie poczucie własnej wartości udałem... Wojciech Z
Jestem zadowolony (1) Cenię miłe i profesjonalne podejście, które w tym gabinecie znalazłem. Polecam. Dariusz Wołowski pawel - opinia (1) Jak dla mnie, profesjonalnie pawel gorąco polecam! (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta i do tego 100% skuteczność... Piotr L pełne zrozumienie (1) długo się zastanawiałem, czy warto skorzystać z takiej pomocy. ale zdobyłem... s. Barbara - opinia (1) W marcu zeszłego roku w wyniku ciężkiego kryzysu życiowego skorzystałam z... Barbara polecam Psychologa (1) polecam Psychologa pacjentka Ogólnie jestem zadowolony z wizyty (1) Dobre podejście do pacjenta Robert Serdecznie polecam (1) Pani psycholog niezwykle miła, doświadczona i kompetentna. Cechuje ją łatwość... Anita dla mnie załamka (1) pani nawet sympatyczna, ale ja czułam, że mam problem, a pani była... Joanka Ośrodek godny polecenia (1) Pragnę goroąco podziękować Pani Katarzynie za terapię. Dzięki cotygodniowym... M.K. elbi - opinia (1) OK elbi oki-toki (1) pracownia przyjmna, pani psycholog kompetenta, ale ma dużo "klietów" i mało... duda błędny nr telefonu (1) na str podany jest błędny nr telefonu. Poprawny nr do poradni to: (0 58)... Lucy Gorąco polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Otzrymałam to czego potrzebowałam i... Provia Ania - opinia (1) przyszlam na 2 spotkania, zostalam na dluzej.nie bylo lekko, ale teraz lepiej... Ania Dobra metoda w dobrych rękach! (1) Miałam do czynienia z wieloma psychologami, terapeutami, ale często było to... Maryna pacjentka - opinia (1) Równiez jestem pacjentka Lux Medu. Mam nieco odmienne zdanie,Pani Maria... pacjentka