Artysta (2) Człowiek, który z pasją pomaga mi rozwijać siebie, pokazuje jak pracować nad... Mila elestar - opinia (1) Dobry, życzliwy człowiek. Unika faszerowania pacjentów lekami Pozwala odkryć... elestar Przewodnik (1) Mariusz to nie lekarz to człowiek- tak mówi o sobie (jak dla mnie zbyt... Sisi
warto powierzyć los.. (1) Warto powierzyć swój los w ręce dr Mariusz Paniewskiego, gdy jest taka... Jerzy Kazimierski Jak nie u Niego to nigdzie... (1) Czlowiek z pasja. Przyjaciel. Jezeli chodzi o jego oddanie sprawie to mozna z... Magda z Osowej Lekarz z niezwykłym darem uzdrawiania "duszy" (1) na terapię do dr Mariusza trafiłam z nadzieją znalezienia skutecznej pomocy... Baszka Rewelacyjny człowiek i specjalista (1) Uwaga Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki Mariuszowi i jego terapii oraz jego... Robert Polecam! (1) naprawdę mogę polecić terapie u Pani Marzeny...wszystko odbywa się w... ..... warto (1) otwarty, wyrazisty i skuteczny, poczułam się wyjątkowo. Obecnie nie muszę nic... ola13 Specjalistka (1) Korzystam od dłuższego czasu i wychodzę zdecydowanie na prostą. To o czymś... Autor Długoterminowa skuteczność (1) Prawie 2 lata minęły od moich spotkań z panią Violą. To była niesamowita... Maryjka działa i rozwija (1) z niezwykłym wyczuciem dociera do ludzi, prowadzi bardzo ciekawe warsztaty... lucynka07 dziękuję Pani serdecznie!! (1) przed pierwszym spotkaniem, bardzo się bałem-niepotrzebnie.miłe,... Antek rewelacyjny i bardzo skuteczny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) godny polecenia !!!!!!! Stanisław czarodziejka (1) To nie psycholog, to czarodziejka. po 3 wizytach czułam się jakbym chodziła... Mgada POLECAM TEN OŚRODEK :-) (1) POLECAM TEN OŚRODEK :-) osoba POLECAM TEGO PSYCHOLOGA (1) :-) friendly smile bardzo dobry specjalista (1) bardzo ludzko podchodzi do człowieka, pomaga przejść trudną drogę, bardziej... psoloszka Piotr - polecam (1) Polecam ludziom samodzielnie myślącym i wrażliwym, nie potrafiącym odnaleźć w... Piotr W Świetny człowiek, specjalista (1) Przede wszystkim człowiek, zaraz potem lekarz. Pacjentów nie traktuje, jak... E