Nareszcie to wiem! (1) Uczestniczyłam w warsztatach rozwoju zawodowego i przerósł on moje... Ewa Gorąco polecam! (1) Brałam udział w warsztatach rozwoju zawodowego "Talenty i rezultaty"... Hania słabiutko (3) Zgadzam się z poprzedniczką. Pani Zgirska moim skromnym zdaniem posiada... zaborki
Uczestniczyłam w warsztatach rozwoju zawodowego. Polecam... (1) wszystkim chcącym zmienić dotychczas wykonywany zawód, dotychczas... Patrycja BĘDĘ MU CHYLIĆ CZOŁA DO KOŃCA MOICH DNI (1) DDA,PATOLOGIA..MOGŁABYM WYMIENIAĆ CZEGO W ŻYCIU DOŚWIADCZYŁAM,TYLKO PO... MONIA polecam kierowcom taksówek (1) Od lat chodzę na badania to tej pracowni. Bardzo miła Pani Psycholog. Dobrze... Krzysztof rolba - opinia (1) Ja jestem bardzo zadowolona!!! Poszłam, bo wszystko się waliło i nie mogłam... rolba rewelka (1) podobno mistrz prowadzi teraz warsztaty, oje doświadczenie w tej terapii... sova A - opinia (1) jestem w trakcie konsultacji, ciężko było się zdecydować ale przy pani... A D.aniołek - opinia (1) jeśli Was to spotkało dziewczyny to tylko Mariusz Paniewski....Dziś piszę o... D.aniołek Monika - opinia (1) Moje małżeństwo się rozpadało. Długo zwlekaliśmy z decyzją o terapii. Gabinet... Monika Wspaniały Człowiek (1) Jak wpadłam w depresję Doktor Paniewski okazał sie jedynym człowiekiem, który... Katarzyna Świetny Specjalista (1) Polecam Panią psycholog potrafiła trafnie ocenić sytuację. Byłam w bardzo... Pacjentka Ola - opinia (1) Nie polecam. Mam poczucie zmarnowanego czasu i pieniędzy. Ola Serdeczne dzięki! (1) Skontaktowałem się z ośrodkiem Mila w listopadzie w kryzysowej sprawie... Mikołaj Rewelacj (1) Byłam u Pani Ani na konsultacji w związku z rozwojem mojej córki. Naprawdę... Anna Bardzo polecam (2) Pani terapeutka bardzo mi pomogła, przez wiele miesięcy miałam depresję i nic... maga specjalistka od stresowania (6) Kontakt buduje na zasadzie petent urzednik . Z mina jak by jej coś pod... tejta Agnieszka - opinia (1) Z Panią Violettą spotkałam się kilka lat temu na ustawieniach rodzinnym oraz... Agnieszka polecam (1) Wspaniała, ciepła osoba, bardzo profesjonalna, otwarta na drugiego człowieka.... Kinga