Edmund - opinia (1) Terapia przebiega na jasnych zasadach, można uzyskać rzeczywistą pomoc. Polecam Edmund Marcin S. - opinia (1) Długo się zbierałem zanim odważyłem się skorzystać z terapii, i jak się... Marcin S. Pani Magda jest niesamowita. (1) Pierwszy psycholog, który podszedł do mojego problemu w tak otwarty sposób,... Jacek W.
polecam (1) Jeśli ktoś naprawdę chce skorzystać z pomocy i jest gotowy na wysiłek... Ja Nowe życie (1) Byłam na granicy załamania psychicznego,pustka wokół mnie, nie wiedziałam jak... Emilia gabinet Gdynia (1) Polecam Panie psychoterapeutki, ja korzystałam z terapii odchudzającej a moja... Dorota Dr.Paniewski (1) Również byłem pacjentem dr.Paniewskiego. Skierował mnie na oddział dzienny w... MACIEJ Pomogło (1) Chciałam podziękować Pani, za to, że odnalazłam drogę, za to że popełniam... Agnieszka warto (1) cierpliwy, rzeczowy, nietypowy, potraktował sprawę poważnie. Pokierował do... jola Dziękuję (1) Cieszę się, że w odpowiednim momencie otrzymałam wsparcie od pani Asi,... Kasia Polecam (1) Pierwszy raz korzystałem z usług psychoterapii i cieszę się że trafiłem do... Adam Joanna Walczak - psycholog (1) Wspaniały psycholog, świetne podejście do pacjenta - złote serce- a... Józefa Pałubicka Pomogło :) (1) Przyszedł kiedyś czas, by usiąść na przysłowiowej kanapce i pogadać o... Dariusz opinia (1) Goraco polecam!!!!!!!!!!!!!!! Magda Super specjalista (2) Pani Doktor jest wybitnym specjalistą. Pomogła mi w rozwiązaniu poważnego... Kobieta Stronniczosc i brak profesjonalizmu (2) Pani psycholog kilkukrotnie podczas terapii malzenskiej pokazala, ze jest... Agnieszka zdecydowanie polecam (1) Pełen profesjonalizm, skuteczność w działaniu, otwartość w kontakcie,... Karol ciekawe warsztaty z mandali (1) Byłam na warsztatach z mandali organizowanych przez dziewczyny z ośrodka i... Edyta polecamy bardzo. (1) kompetentna i rzeczowa. bardzo pomocna w terapii par. cieszę się z tego co... paweł kamila 100% (1) Przez wiele lat miałam problemy z normalnym życiem.. wszystko było bez... KG