wreszcie terapia mi pomogła (1) Po 2 długoterminowych terapiach i wielu pojedynczych wizytach, po których nie... Sonia Anka - opinia (1) Pani Ania to niezwykle ciepła i życzliwa osoba. Nie traktuje pacjentów... Anka gabinet psychoterapii psychoanalitycznej (1) NIE POLECAM PANI DANUTY BARSZCZ JAKO TERAPEUTY. Byłam na kilku spotkaniach ,... niezadowolona
Gabinet pomocy psychoterapii psychoanalitycznej (1) Zgadzam się z moja poprzedniczką , ja również nie polecam Pani Danuty Barszcz... zawiedziona niepewność (1) czasami nie wiemy czy postępujemy dobrze,jak znależć drogę,stajemy przed... andrzej ja - opinia (1) rewelacyjna Pani psycholog, świetne podejście do problemu, wyszłam pełna... ja Miejsce z dobrą energią. (1) IPSI w Gdyni to miejsce godne zaufania. Pełen profesjonalizm, życzliwość,... Joanna Polecam (1) Profesjonalna terapia. Moim zdaniem nie ma lepszego miejsca w calym... Michał Polecam! (1) W IPSI spotkałam się z rzeczywistym, a nie deklarowanym jak to bywało gdzie... S wizyta (1) Pani Agata została polecona mi przez znajomego. Nie zawiodłem się. Odznacza... pacjent Najlepszy wybór (1) Pani Beata pomogła mi odmienić życie. Nie istnieją słowa, które umiałyby... Magdalena Pomogło - dobrze mieć kogoś takiego. (1) Podejście Pani Agnieszki jest w pełni profesjonalne, przy czym na wizytach... key genialny przewodnik (1) Pani Agnieszka wydobyła mnie z oparów beznadzieji. To genialny człowiek... Joanna wizyta u tej pani nic nowego do mojego życia nie wniosła.. (2) .. za to uszczupliła trochę portfel. miałam wrażenie jakbym wpadła na... kobieta Polecam (1) Miłą obsługa, bez kolejek. Polecam Adam Zdecydowanie polecam ! (1) Polecam psycholog Joannę Jórasz, byłam u niej w trudnym momencie swojego... Monika Bardzo kompetentnie i skutecznie (1) P. Aurelia troszczy sie o swoich pacjentow, wierzy w nich, pozwala poczuć się... Maja mk - opinia (1) Naprawdę sporo jej zawdzięczam, trafiłem do niej w wyjątkowo kiepskim stanie... mk bardzo dobra terapeutka (1) pomogła mi gdy bardzo tego potrzebowałam. pani Anna to bardzo dobra terapeutka. lucyna Polecam (1) Gorąco polecam Andrzej