lęk przed lataniem samolotem (4) przed 2 godzinną sesją : 2 dni przed podróżą zaczynałam brać leki... aqua Polecam (1) Uważam, że warto skorzystać z pomocy tej terapeutki. Jest zdystansowana i... Adam Bliżej Ludzi (1) Www.BliżejSiebie.pl, bliżej Ludzi, bliżej życia, to wszystko dały mi wizyty u... Agnieszka Manager
Pomocna (1) Przyjazna atmosfera u p. Magdy spowodowała że było mi łatwo mówić o moich... iga bardzo polecam (2) Spotkania z Paniami bardzo wiele nam dały, pomogły spojrzeć na różne problemy... Marzena Marcin P. (1) Bardzo kompetentna pani doktor. Trafiłem do niej z samym sobą i z małżeństwem... Marcin Dziękuję (1) To nie zwykły lekarz a Przyjaciel. Atmosfera i profesjonalizm pozwala w... Marcin warto polecić Panią Maję Górną (1) Korzystałam z pomocy psychologicznej Pani Mai Górnej przez półtora roku. Mogę... Anna Milo i profesjonalnie (1) Jestem zadowolona z warsztatu. Prowadzony przez zaangazowana kompetentna... Daria Polecam z całego serca (3) Chodzimy z córcią na zajęcia od kilku miesięcy i właśnie kończymy. To czego... Mama Natalki Wzorowy psycholog i terapeuta (1) Wzorowy psycholog i terapeuta. Pomógł mnie i mojej rodzinie. Nawet się nie... Marianna F zdecydowanie najlepsza pomoc z możliwych (1) Polecam pomoc Pani Agnieszki która jest najlepszym lekarstwem na... Andrzej Genialne! (1) Wreszcie ktoś ze zrozumieniem podszedł do problemów ludzi otyłych. Przeszłam... Aneta Bardzo polecam (1) Witam. Po roku nie przynoszącej widocznych efektów terapii analitycznej,... Agnieszka Emilia - opinia (1) Mam świetne doświadczenie z tym ośrodkiem. Polecam. Już pierwsza wizyta... Emilia super pomoc (1) Świetne podejście do problemów, bardzo otwarta miła atmosfera. Mam nadzieję,... Mateusz dorota - opinia (1) jeśli potrzebujcie wsparcia dobrego psychologa jeśli szukacie pomocy jeśli... dorota Problem z nastolatkiem (1) Zgłosiłem się do Pani Magdaleny, gdyż na swojej stronie ma informacje, że... Damian Ada - opinia (1) Podejście pani Agnieszki jest bardzo profesjonalne. Pomaga odkryć sedno... Ada Warto tam być. (1) Byłam uczestnikiem warsztatów rozwojowych dla kobiet. Lepiej poznałam siebie,... Ewelina