Jak najbardziej polecam!! (1) Polecam. Szybko dostałam się na wizytę. Bardzo dobra terapeutka - przemiła... Karolina Dominika - opinia (1) Pani Magda - bardzo ciepła, życzliwa osoba, a co najważniejsze - wyciągnęła... Dominika Aneta - opinia (1) Pani Magdalena jest dobrym specjalistą a do tego ciepłą i miłą osobą.... Aneta
Polecam rewelacyjna terapeutka p. Figiel!!! (1) Pani Aleksandra Figiel jest świetnym specjalistą. Do swoich obowiązków... xxx Jerzy - opinia (1) Pomoc, zaangażowanie, duże zrozumienie i empatia - bez banalnych rad i... Jerzy Profesjonalny - Godny zaufania (1) Profesjonalny i godny zaufania ośrodek terapeutyczny. Dzięki terapii... T.A. :) (1) Prawie każdy pacjent marzy o takim lekarzu, który byłby wyspecjalizowany... d.z.+p.z. Anna - opinia (1) Bardzo milo wspominam terapie z pania Magdalena . Jest to bardzo ciepla,... Anna monika (1) POLECAM wszem i wobec Panią Małgorzatę , psychoterapeutka z powołania-dziś... Monika polecam (1) Bardzo szybko dostaliśmy się na wizytę, przemiła obsługa, ceny lepsze, niż w... Paweł psycholog godny polecenia (1) Świetny fachowiec od psychiki ludzkiej, profesjonalistka, a przy tym... plusik Pani Joanna Walczak (1) Gorąco polecam. Pani Joasia okazała mi wiele empatii i zrozumienia, jest... Karolina Pełen profesjonalizm (1) Gorąco polecam p. Beatę z czystym sumieniem. Pani Beata jest osobą miłą,... Celina Myślę, że warto... (1) Fajne podejście do pacjenta, duże zrozumienie. Czułam się nieoceniana, a to... Weronika1 Polecam (1) Do Pani Małgorzaty trafiłem dzięki portalowi trójmiasto.pl we wrześniu 2013... Wojtek Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyt u Pani Ryniec. Dziękuję bardzo za ogromną... Monika Wielkie dzieki (1) Jezeli uwazasz ze twoj zwiazek jest ok i twoje malrzenstwo jest przecietne... Wioletta Psycholog (1) Mogłabym wymieniać zalety Pani Magdy bez liku. To ile mi dała i w jaki sposób... pozytywna Beata - opinia (1) Panią Magdę poleciła mi przyjaciółka. Zdecydowałam się na wizytę, aby w końcu... Beata Super warsztaty! (1) Warsztaty rozwinęły naszą kreatywność, pozwoliły nam otworzyć i porozmawiać o... młodzież z grupy I