Wsparcie dla par (1) Potrzebowaliśmy pomocy i Pani Małgorzata bardzo nam pomogła. Wysłuchała obie... Ewa i Piotr psycholog godny polecenia (1) byłam u pani Moniki w Pruszczu wizyta spełniła moje oczekiwania, dostałam... Amanda Anna - opinia (1) Namiary na terapeutki dostałam z polecenia, więc tera z całym przekonaniem... Anna
Pare słów od Nas. (1) Właśnie zakończyliśmy terapię pary u Pani Agnieszki Gurzyńskiej i... Tomek i Dorota Warto walczyć o siebie!!! (1) Genialna kobieta! Wspaniały fachowiec i dobry człowiek. Chodziłem do niej na... Wiesiek Słupsk Wielka pomoc (1) Od dwóch lat walcze z rakiem. Szkoda ze tak pozno trafiłem na pozytywnego... Daniel Polecam (1) Praca nad sobą nigdy nie jest łatwa, a praca nad sobą i relacjami w rodzinie... Dariusz Dziekujemy (1) Jestesmy rodzicami dziecka uposledzonego umyslowo i szukalismy pomocy gdy... Sabina Polecam (1) Polecam, zwłaszcza jako alternatywę dla tradycyjnej terapii. Dziewczyny z SOS... Bartek POLECAM to słowo często pojawia się w mojej ocenie:-) (1) SOS CTSR – bez wdawania się w szczegóły bo długo by pisać:-) a ma być... AlMa Anna - opinia (1) " Mój swiat się zawalił po usłyszeniu diagnozy-rak piersi. Na szczęście... Anna Psycholog (1) Swietna, przyjazna, uprzejma atmosfera. Empatyczna osoba, rozumie potrzeby i... Aleksandra Agnieszka - opinia (1) Pani Marta bardzo kompetentna osoba do tego niesamowicie mila przez co nie... Agnieszka polecam (1) Pani Daria jakiś czas temu (jeszcze nie w tym gabinecie) bardzo mi pomogła.... Ewa polecam (1) Mam 63 lata i na ta wizytę umawiałem się od pol roku. Nie mogłem się zdobyć... Stefan POLECAM! (1) Do p. Małgorzaty trafiłam przez znajomą. Pani Małgorzata jest odpowiednią... Julia Szkolenia (1) Byłam uczestniczką szkoleń i warsztatów specjalistycznych, wszystkie zostały... kobieta Joanna - opinia (1) Panią Magdę poleciły mi dwie osoby-spacjalistka z dziedziny psychiatrii i... Joanna POLECAM (1) Od 10 lat jestem alkoholikiem, mam za sobą próbę samobójczą. Moje życie... Miguelito Lepiej nie mogłam trafić (1) Basia jest psychoterapeutą z powołania: pełną empatii, zrozumienia, poczucia... Aga