opinia (1) Właściwa osoba na właściwym miejscu.Inteligencja i wiedza zdobyta przez lata... malgorzata bardzo zadowolony klient (1) jestem bardzo zadowolony z psychoterapii u Pani Ani. Bardzo polecam krzysztof Profesjonalny psycholog (1) Polecam panią Beatę. Jestem jej pacjentką w poradni i uważam, że terapia... G.
polecam (1) Dopiero za drugim razem, gdy trafiłam na panią Magdę zauważyłam dzięki... Wiktoria Pracownia jest OK. (1) Robiłem badania na auto służbowe. Zależało mi na czasie.Szybko, sprawnie.... Jerzy Profesjonalizm i miła atmosfera (1) Pani Małgorzata to specjalista najwyższej klasy. Poszedłem na spotkanie z... M i A oszczedzcie ludzi - zjmijcie sie soba (2) pani Agnieszka Górzyńska poziom "o". Dziecko po roku terapii w... Grzegorz Wojewoda Polecam (1) Pani? Ma?gosi? znalaz?am w?a?nie tutaj. Zadzwoni?am, umowi?lam si? i to by?a... Iza Karola - opinia (1) Pani Monika wyróżnia się profesjonalizmem i ciepłym podejściem do klienta.... Karola (..) (5) Po 2 m-cach terapii u p. Agnieszki Gurzyńskiej moja żona miała straszną... Paweł Dziękujemy!!!!!!!!! (1) Chcielibyśmy wraz z mężem serdecznie podziękować pani Marcie Kosińskiej z... M&A Psycholog z powołania (1) Polecam Panią Beatę z czystym sumieniem! Kiedy mój mąż odszedł do innej... Anna W. profesjonalny psycholog (1) Pani Monika rzeczowo podchodzi do problemu, atmosfera spotkania bardzo... Ania Pełen profesjonalizm (1) Ukończyłam właśnie u Państwa specjalistyczny warsztat w nurcie TSR. Z obecnie... Anna Godna polecenia! (2) Miałam wiele podejść do rozpoczecia terapii, jednak po pierwszej wizycie... Magdalena D. Swietny psycholog! (1) Mogę polecić Panią Beatę z czystym sumieniem. Mam na swoim koncie wiele wizyt... Malwina Filia ul Wójta Radtkego 49.Bardzo zadowolony jestem. (1) Badanie na kierowcę szybkie i sprawne. Miła atmosfera. A nie tak jak gdzie... kierowca Polecam (1) Korzystałem z pomocy tej Pani przez dłuższy czas. Jestem bardzo zadowolony... * Nie polecam pani psycholog Danuty Barszcz (6) Zdecydowanie nie polecam. Pani Barszcz siedzi i nic nie mówi, kompletnie nie... K. moja opinia (1) Po spotkaniach z Panią Moniką mogę powiedzieć, że to na prawdę działa, bez... natalia