opinia (1) Miałem styczność z panią psycholog w szpitalu. Niestety potrzebując wsparcia... sztuba zdecydowanie polecam! (1) Zupełnie nie zgadzam się z przedmówczynią. Korzystałam wraz z synkiem z usług... Natalia Nie polecam (2) Mając świadomość konfliktu rodziców i spotkania dzieci i rodziców w RODK,... Rozczarowany
Tuszynski - opinia (1) No coz moge jeszcze dodac do tego co powyzej zaznaczylem oceny mowia same za... Tuszynski Moje życie jest lepsze niż kiedykolwiek (1) Do p. Ani trafiłam z głęboką depresją i zaburzeniami lękowymi. Pomogła mi... Katka Dziekujemy (1) Bylismy u Pani Wojtych w zeszlym roku z powodu naszej coreczki, ktora miala... Agnieszka maja - opinia (1) .." w życiu trzeba być kimś..." i właśnie pani Malgosia pomaga samodefiniować... maja Lubię Panią Nawrocką (1) Pani Magda pracuje w jednym z najbardziej skutecznych nurtów terapeutycznych... Jacek Golański bardzo dziękuję (1) Powoli "budzi" się we mnie poczucie sensu życia, doświadczania i... normalna Psychoterapia (1) Uczęszczam na terapię od 2 miesięcy i już widzę poprawę w moim podejściu do... K.D. Szymon - opinia (1) Witam serdecznie Bardzo się ciesze ze wspólnie z Pania Magda moglem powalczyć... Szymon Pani psycholg (1) Bez przesady moge powiedziec ze ta pani psycholog uratowala mnie przed sam... Patryk Profesjonalna pomoc (1) Fachowe podejście do pacjenta. Pacjentka Marta Ch - opinia (1) Pani Małgorzata jest osobą wyrozumiałą, życzliwą. Potrafi wczuć się w... Marta Ch polecam (1) To dobry adres. Dla mnie jedyny. Pani Ewa stwarza warunki, w których moja... anna właściwa osoba na właściwym miejscu (1) Pani Ewa jest człowiekiem, dla którego praca jest jednocześnie pasją: to... Magda Świetny specjalista (1) Serdecznie polecam panią psycholog! Chodziłem kilka miesięcy i objawy... Maciej m - opinia (1) Profesjonalna pomoc w miłej atmosferze. Widać, że Pani posiada dużą wiedzę,... m Polecam gorąco (1) Nie piszę swojej opinii na gorąco, pod wpływem emocji. Po dwóch nieudanych... Anita Polecam wszystkim Rodzicom (1) Miałam okazję uczewstniczyć w warsztatach nt komunikacji w rodzinie.... Maja