Bardzo polecam (1) Pani Karolina prowadzi terapie poznawczo - behawioralną. bardzo mi pomogła.... Kamila Drogo i nieskutecznie (2) Pani psycholog zapatrzona w siłe swoich metod, których podczas odbycia dwóch... Niezadowolony praca systemowa (1) Nieprecyzyjnie wydawane zalecenia, brak możliwości konsultacji między terminami, Lenka
Blachy wyprostowane :) (1) U Pani Agnieszki poddałem się terapii po tym jak zostałem zdradzony przez... Rafał Świetny psycholog (1) Pani Agnieszka Gurzyńska to wspaniały psycholog. Już po trzydziestu minutach... Krzysztof polecam (1) Serdecznie polecam. Pani Joanna bardzo kompetentna osoba na właściwym... Bart Warto spróbować (1) Fajno i straszno od tego się zaczęło. Otworzyliśmy wiele drzwi a terapia była... Piotr Beznadzieja (1) Nie polecam Pani Kasi, bardzo dziwna osoba. 90% spotkania milczy, w ogole nie... krokoladylka Warto było czekać (1) Nie sądziłem, że będę musiał czekać na wizytę do Pani Psycholog prawie... po 40 polecam (1) Naprawdę potrafią pomóc , polecam wszystkim którzy próbują uwierzyć w siebie asia polecam (1) pan psycholog jest bardzo profesjonalny, pomocny i życzliwy, przed moimi... marek polecam (1) Pani doktor wydaje sie osobą kompetentną i konkretną. Po pierwszym spotkaniu... potrzebujacy fantastycznie (1) Jeśli chodzi o kwestię seksualności u dzieci, to ja po paru wizytach już... Gosia i Paweł bardzo pomocna (1) Bardzo wnikliwa i pomocna,polecam w 100% aliz20 lęk przed lataniem samolotem (4) przed 2 godzinną sesją : 2 dni przed podróżą zaczynałam brać leki... aqua Polecam (1) Uważam, że warto skorzystać z pomocy tej terapeutki. Jest zdystansowana i... Adam Bliżej Ludzi (1) Www.BliżejSiebie.pl, bliżej Ludzi, bliżej życia, to wszystko dały mi wizyty u... Agnieszka Manager Pomocna (1) Przyjazna atmosfera u p. Magdy spowodowała że było mi łatwo mówić o moich... iga bardzo polecam (2) Spotkania z Paniami bardzo wiele nam dały, pomogły spojrzeć na różne problemy... Marzena Marcin P. (1) Bardzo kompetentna pani doktor. Trafiłem do niej z samym sobą i z małżeństwem... Marcin