nie spełnia oczekiwan (1) zacznę, że taki gabinet powinien mieć wygodne miejsca siedzące-tutaj tego... mąż ogromnie polecam ! (1) Z całego serca polecam ! Dzięki Pani Karolinie udało mi się zwalczyć... Ania Polecam (1) Przeszłam terapię u P. Sylwii i jestem z niej bardzo zadowolona. Miałam 2... M.
Do osób niezdecydowanych (1) Jeżeli ktoś przechodzi przez ciężki czas w życiu i odczuwa, że w swoim... Magda Polecam (1) Jestem już po 6 innych terapiach u różnych terapeutów, w różnych nurtach,... K. Najlepsza pomoc jaką mogłam sobie wymarzyć (1) Pani Agnieszka swoim profesjonalnym podejściem do problemu od pierwszego... Iza Bloga - opinia (1) Bardzo polecam panią Magdalenę. Uważam, że jest to fachowiec na bardzo... bloga Zdecydowanie polecam (1) Pani Justyna osoba bardzo kompetentna sprawia że na spotkaniu można czuć się... zadowolona Zadowolona pacjentka (1) Pani Doktor Beata jest bardzo dobrym specjalista. Polecam! Bardzo szybko... Zadowolony pacjent Pani Agnieszko - z całego serca baaardzo dziękuję! (1) Moje jak dotąd poukładane życie z dnia na dzień straciło sens, wypełniło po... Monika Kamila - opinia (1) Pani Iza podeszła bardzo fachowo do mojego niestandardowego problemu. Na... Kamila Pani Magda ocaliła nasze małżeństwo (1) Od ponad roku mieliśmy z mężem kryzys. W związku z tym, że mamy dzieci oraz... Maja B. Karola - opinia (1) Pani Agnieszka jest jest bardzo dobrym fachowcem w swojej dziedzinie.... Karola Brak - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Badanie "od ręki" i to w przystępnej... Brak Zachwycająca (1) Pani Karolina nie dość, że jest super psychologiem to do tego wspaniałym... Olkafasolka szczesliwy (1) Basia otworzyla mnie na swiat i wyzwania! Dzis jestem o lata swietlne od tego... Grzegorz M POLECAM PSYCHOLOG AGNIESZKE BRACKA (1) Jeśli się komuś to przyda to polecam zdecydowanie psycholog Agnieszke Bracka.... Dorota Kamil - opinia (1) Pani psycholog bardzo pomocna i pozytywnie nastawiona do klienta. Pomogła mi... Kamil POLECAM (1) Wspaniała kobieta.!!!!! Tak człowieka naprowadzi, że sam zaczyna wierzyć w... Ala Rewelacyjni specjaliści! (1) Polecam zdecydowanie SOS, a żeby być dokładną - polecam rewelacyjną... Weronika