Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyt u Pani Ryniec. Dziękuję bardzo za ogromną... Monika Wielkie dzieki (1) Jezeli uwazasz ze twoj zwiazek jest ok i twoje malrzenstwo jest przecietne... Wioletta Psycholog (1) Mogłabym wymieniać zalety Pani Magdy bez liku. To ile mi dała i w jaki sposób... pozytywna
Beata - opinia (1) Panią Magdę poleciła mi przyjaciółka. Zdecydowałam się na wizytę, aby w końcu... Beata Super warsztaty! (1) Warsztaty rozwinęły naszą kreatywność, pozwoliły nam otworzyć i porozmawiać o... młodzież z grupy I Michu - opinia (1) Raczej bez doświadczenia. Nie powala. Michu Polecam (1) Jestem wdzięczny Pani Magdzie za pomoc w rozwiązaniu mojego problemu z... Adrian godne polecenia (1) Potrzebowalam pomocy, odwiedzilam kilka osrodkow zanim trafilam tutaj.... Pacjentka Zadowolona klientka (1) Pani Ania pomogła mojej córce i mi uporać się z pewnymi problemami... R.L. Warto spróbować zawalczyć - nam się udało (1) Półtora roku temu nasze małżeństwo przeżywało olbrzymi kryzys. Dzięki pomocy... Zadowolona Profesjonalny psycholog (1) Bardzo gorąco polecam Panią Beatę, u której byłam rok w terapii. Dzięki tym... R.K. rewelacja (1) Pelen professinalizm, indywidualne podejscie do klienta, komfort i dyskrecja,... qbert Dobry specjalista (1) Polecam dzięki terapii w tym Ośrodku udało mi się uporać z silną depresją bez... Tomek Polecam (1) Moje dziecko chodziło tutaj na zajęcia z SI czyli terapia integracji... K. Kompleksowa placówka! (1) Moje dziecko uczęszcza na zajęcia z terapii pedagogicznej. Pani Ewa jest... Basia Logopedia (1) Polecam to miejsce z czystym sumieniem!!!Bardzo miła, wykwalifikowana kadra,... Maria Rewelacja ! (1) Witam Pania Joanne poznalem w styczniu. Miałem na glowie sporo problemów... Mr. M Profesjonalistki (1) W naszym odczuciu terapeutki są bardzo kompetentne i widać, że mają... Rychu Opinia (2) Pani Magda jest moją pierwszą psychoterapeutką, kiedy przyszłam do niej,... Monika Rewelacyjne miejsce (1) Poszłam prosić o pomoc w rozwiązaniu problemu z moją córcią. Pani psycholog... Majka