Znakomity Psychoterapeuta (1) Miałem wielkie szczęście że zostałem pacjentem Pani Karoliny. Jest znakomitym... Paweł NAJlepsza, NAJskuteczniejsza, WYJĄTKOWA, JEDYNA (1) Wybór terapii u Pani Karoliny był przypadkowy, intuicyjny, jak się okazało,... Ola Psycholog godna polecenia! (1) Psycholog godna polecenia! – empatyczna i profesjonalna, można jej... były pacjent
dobre doradztwo (1) Szukając pomocy w problemach osobistych i zawodowych trafiłem do Pani Ani.... Marcin Godny polecenia psycholog (1) Bardzo kompetentna, ciepla osoba, ktora potrafila pomoc mi w zmaganiu z... Maria Z. Pomóg komuś z mojej rodziny (1) Piszę tę opinie by wyrazić zadowolenie z pracy Pani z członkiem mojej... Radek Gorąco polecam (1) Korzystałam z pomocy ośrodka, w którym udało mi się zażegnać trudności... Ewa Psychoterapia - Pani Maja Górna (1) Pani Maja Górna jest profesjonalistką, mającą świadomość swoich kompetencji.... Marta Zmiana jest możliwa (1) Ponad rok temu podjęłam jedną z lepszych decyzji w swoim marnym - jak mi się... NowaJa Polecam Panią Martę (1) Dziękuję za Pani pracę - to dzięki temu że istnieją takie osoby z powołaniem,... Jan Pomoc w problemach ze stresem w pracy (2) Magda pomogła mi w problemach w pracy, sprawiła że na wiele tematów patrze... Filip Nie polecam, brak doświadczenia i zrozumienia (1) Nie polecam, brak doświadczenia i zrozumienia PT nie polecam. (1) Bardzo zadufana w sobie pani . Nie akceptuje zdania innych jesli jest... Amerykanka Polecam wszystkim, którzy potrzebują fachowej pomocy. (1) Szukałem pomocy i tu ją znalazłem. Jestem bardzo zadowolony i polecam... Grzegorz nie spełnia oczekiwan (1) zacznę, że taki gabinet powinien mieć wygodne miejsca siedzące-tutaj tego... mąż ogromnie polecam ! (1) Z całego serca polecam ! Dzięki Pani Karolinie udało mi się zwalczyć... Ania Polecam (1) Przeszłam terapię u P. Sylwii i jestem z niej bardzo zadowolona. Miałam 2... M. Do osób niezdecydowanych (1) Jeżeli ktoś przechodzi przez ciężki czas w życiu i odczuwa, że w swoim... Magda Polecam (1) Jestem już po 6 innych terapiach u różnych terapeutów, w różnych nurtach,... K. Najlepsza pomoc jaką mogłam sobie wymarzyć (1) Pani Agnieszka swoim profesjonalnym podejściem do problemu od pierwszego... Iza